Βέροια: Συνάντηση ομάδας νηπιαγωγών που εκπαιδεύτηκαν στο πρόγραμμα «Το Σχολείο που Ονειρεύομαι»


Δελτίο Τύπου από Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Ημαθίας "ΠΡΟΣΒΑΣΗ": Την Τετάρτη 16 Ιουνίου με χαρά, αλλά και συγκίνηση, συναντηθήκαμε δια ζώσης (επιτέλους!!!) με την ομάδα των νηπιαγωγών που εκπαιδεύτηκαν στο Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Το Σχολείο που Ονειρεύομαι» κατά στο σχολικό έτος 2019/2020 και συμμετείχε σε υποστηρικτικές συναντήσεις ενδυνάμωσης κατά το έτος 2020-2021. 

Συζητήσαμε για την πρωτόγνωρη κατάσταση που δημιούργησε η πανδημία, αλλά και για το πώς ανταπεξήλθαμε τελικά και κατορθώσαμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις. Συμφωνήσαμε πάντως, πως κανένα ψηφιακό «εργαλείο» δεν μπορεί να αντικαταστήσει την διά ζώσης επαφή, όπου όλοι/ες μας, μέσα από τη ζωντανή αλληλεπίδραση, διδάσκουμε και διδασκόμαστε! Αυτή είναι και η μαγεία των ανθρώπινων σχέσεων και της πολυαισθητικής παιδαγωγικής εμπειρίας.

Στη συνέχεια αποχαιρετιστήκαμε, μόνο για το καλοκαίρι, αφού από το φθινόπωρο θα ανταμώσουμε ξανά για νέα Ταξίδια!

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη της ομάδας για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία καθώς και την κ. Αντιγόνη Χριστοφορίδου και την κ. Ρίτα Παπαδοπούλου που μας φιλοξένησαν. Τέλος ευχαριστούμε θερμά την Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου των Νηπιαγωγών Ημαθίας κ. Έφη Γώτη, για τη διαχρονική συνεργασία και υποστήριξη των Προγραμμάτων της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια