Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (30/6) η 3η μέρα του Veria Basketball Camp 2021


ΔΤ: Χωρίς κανένα πρόβλημα ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (30/6) η 3η ημέρα του Veria Basketball Camp που διεξάγεται στους χώρους του Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας», του Γυμναστηρίου ROMIOS και του κλειστού γηπέδου του Προμηθέα και διοργανώνουν ο Κώστας Τσαρτσαρής σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας και τα τμήματα μπάσκετ του Φιλίππου, των Αετών και του ΑΟΚ Βέροιας.

Τα 130 παιδιά που έχουν επιλέξει το Camp στο πρώτο μέρος της πρωινής προπόνησης, αφού έκαναν το καθιερωμένο 20λεπτο ζέσταμα, «δούλεψαν» σκληρά και διδάχθηκαν από τους coaches τεχνικές χειρισμού της μπάλας, επιθετικές συνεργασίες δύο παικτών αλλά και ατομική άμυνα υπό το βλέμμα και την καθοδήγηση του Κώστα Τσαρτσαρή.

Στο διάλειμμα απόλαυσαν το φαγητό τους που ήταν προσφορά του φούρνου «ΚΟΓΙΑΣ» και υποδέχθηκαν τον Συμεωνίδη Γιώργο - Regional Sales Developer Manager Waters Nestle (χορηγός των νερών στο camp), ο οποίος μίλησε στα παιδιά για τις ιδιότητες του νερού και τα πλεονεκτήματα κατανάλωσης σωστής ποσότητας νερού πριν, κατά την διάρκεια αλλά και μετά το τέλος της προπόνησης.

«Τρεις είναι οι βασικές αρχές της αθλητικής δραστηριότητας. Η σωστή ενυδάτωση του οργανισμού, η ενέργεια που πρέπει να παίρνει ο οργανισμός μας και η αποκατάσταση. Γνωρίζεται ότι το 70% του σώματος μας είναι νερό άρα καταλαβαίνουμε όλοι πόσο σημαντικό είναι να ενυδατωνόμαστε σωστά και ειδικά εσείς που είστε αθλητές» τόνισε στην ομιλία του προς τα παιδία ο κ. Συμεωνίδης ενώ στο τέλος της ομιλίας του απάντησε σε ερωτήσεις και απορίες των αθλητών.

To δεύτερο μέρος της προπόνησης, αποδείχθηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τους νεαρούς αθλητές αφού περιλάμβανε περισσότερο παιχνίδι αλλά και εφαρμογή όλων όσων διδάχθηκαν. Το ίδιο έγινε και το απόγευμα όπου συγκεκριμένες ομάδες παιδιών έπαιξαν και εφάρμοσαν όλα όσα διδάχθηκαν στην πρωινή προπόνηση παίζοντας 4x4 και διαγωνιστικά παιχνίδια στο ανοικτό γήπεδο «Ἁρης Γεωργιάδης».

Για περισσότερες πληροφορίες και καθημερινή ενημέρωση στην σελίδα του «Veria Basketball Camp 2021» στο facebook  (http://www.facebook.com/veriacamp
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια