Φρ. Καρασαρλίδου: Να μην μπει "ταφόπλακα" στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Δυτ. Μακεδονίας


Στον κίνδυνο να μπει "ταφόπλακα" στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Δυτ. Μακεδονίας αναφέρεται η πρ. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Φρόσω Καρασαρλίδου, αναφερόμενη σε σχετική ερώτηση που είχε καταθέσει στη Βουλή τον Ιούνιο του 2021 προς τον Υπουργό Μεταφορών. 

Συγκεκριμένα η Φρόσω Καρασαρλίδου αναφέρει:

Τον Ιούνιο είχα καταθέσει Ερώτηση στη Βουλή προς τον υπουργό Μεταφορών για το πρόβλημα της έλλειψης επαρκών περιφερειακών δρομολογίων απο τον ΟΣΕ. 

Είχα επισημάνει ότι ενώ σταδιακά οι οικονομικές δραστηριότητες αποκαθίστανται, τα δρομολόγια των περιφερειακών γραμμών του ΟΣΕ εξακολουθούν να είναι μειωμένα όπως συνέβαινε και κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Τώρα πληροφορούμαστε ότι ελλείψει προσωπικού κλείνει ο σταθμός της Έδεσσας και ότι κινδυνεύει να μπει "ταφόπλακα" σε όλο το δίκτυο της δυτικής Μακεδονίας, απο το Πλατύ έως τη Φλώρινα, υποβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων της περιοχής.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να αδιαφορεί για την περιφέρεια. Άμεσα να γίνουν οι αναγκαίες προσλήψεις προσωπικού απο τον ΟΣΕ για την γενικότερη αναβάθμιση της σιδηροδριμικής γραμμής Θεσ/νίκης - Ημαθίας - Πέλλας - Φλώρινας
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια