Θετικός στον κορωνοϊό ο Άδωνις Γεωργιάδης παρά τον πλήρη εμβολιασμό του - Τι έγραψε


Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και  μπαίνει σε καραντίνα. Όπως έγραψε στο Twitter την Τρίτη (27/7), το βράδυ της προηγούμενης ημέρας (26/7) ανέβασε πυρετό και αμέσως έκανε pcr τεστ, το οποίο τον έδειξε θετικό.

Ο κ. Γεωργιάδης είναι πλήρως εμβολιασμένος και όπως αναφέρει το ίδιο είναι και όσοι είχε συναντήσει χθες. Μάλιστα λόγω του εμβολιασμού του δηλώνει βέβαιος ότι θα το περάσει ήπια.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στις 6.45 το πρωί της Τρίτης (27/7/2021):

"Αν και χθες το πρωί (σ.σ. Δευτέρα) όταν βγήκα στην τηλεόραση του Αντ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορονοϊό. 
Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος. 
Καλώ όλους τους συνομηλίκους ειδικά να τους μεγαλύτερους από μένα να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα. Είναι αδύνατον να προβλέψεις που και πως θα το κολλήσεις και είναι κρίμα αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου. 
Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά".
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια