Βέροια: Πλούσιο το πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων 2021 | 4 φεστιβάλ και... Goran Bregovic (πρόγραμμα)


Τις πολιτιστικές εκδηλώσεις για το Καλοκαίρι και το Φθινόπωρο του 2021 παρουσίασε η ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας, σε συνέντευξη Τύπου στο δάσος Ξηρολιβάδου, το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Ιουλίου 2021. 

Πρόκειται για ένα πλούσιο πρόγραμμα, που περιλαμβάνει και νέες δράσεις, ενώ εγκαινιάζεται από φέτος η συνεργασία του Δήμου Βέροιας με την Π.Ε. Ημαθίας και τον Δ. Νάουσας. 

Παρόντες στην συνέντευξη Τύπου ήταν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας Θεόφιλος Κορωνάς, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Δ. Νάουσας Δώρα Μπαλτατζίδου, καθώς και μέλη του Δ.Σ. της ΚΕΠΑ, των τοπικών φορέων πολιτισμού της περιοχής κ.α. 

Το 2021, λοιπόν, θα διοργανωθούν και πάλι οι Εκδηλώσεις της "Εύηχης Πόλης" (τον Σεπτέμβριο αντί τον Ιούνιο), το κινητό μουσικό περίπτερο, ενώ προστίθενται δύο φεστιβάλ, το "Φεστιβάλ του Δάσους" και το "Φεστιβάλ των Αιγών: Στα βήματα του Αλεξάνδρου". Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων παρουσίασε η υπεύθυνη προγραμματισμού της ΚΕΠΑ, Νανά Καραγιαννίδου.

Κορυφαία των μουσικών εκδηλώσεων θεωρείται και είναι η συναυλία του διάσημου συνθέτη Γκόραν Μπρέγκοβιτς με την μπάντα του Wedding & The Funeral Band, που θα πραγματοποιηθεί την 1η Αυγούστου 2021 στο Ξηρολίβαδο. 

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα όλων εκδηλώσεων (μελλοντικά θα υπάρχουν και ξεχωριστές αναρτήσεις):


 

Φωτογραφίες από την συνέντευξη Τύπου







  
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο