Επιτέθηκαν και λήστεψαν δημοσιογράφους και τεχνικούς του OPEN στις φωτιές της Βαρυμπόμπης - Τι καταγγέλλουν


Οι δημοσιογράφοι του OPEN Ελευθερία Σπυράκη και Κώστας Αλατζάς και το συνεργείο του σταθμού, βρέθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (7/8/2021) στη Βαρυμπόμπη και κάλυπταν το ρεπορτάζ της ανεξέλεγκτης φωτιάς και ενώ βρίσκονταν σε ζωντανή σύνδεση, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα περίπου 50 ατόμων, όπως αναφέρουν.

Δείτε το βίντεο από την στιγμή της επίθεσης:


Τα ξημερώματα, μετά το σοκαριστικό περιστατικό, η Ελευθερία Σπυράκη ανέφερε πως οι άγνωστοι χτύπησαν και έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου και στη συνέχεια έκλεψαν και την τσάντα του οπερατέρ με προσωπικά αντικείμενα, και τα χρήματα του.

Στη συνέχεια, όπως σχολίασε η δημοσιογράφος, με την παρέμβαση των πυροσβεστών, έληξε το συμβάν.

Η Ελευθερία Σπυράκη κατήγγειλε επίσης πως «την στιγμή της επίθεσης, ήταν δίπλα αστυνομικοί, και δεν έκαναν τίποτα». Στο βίντεο πάντως ακούγεται η δημοσιογράφος να λέει στην πρώτη φάση της επίθεσης ότι αρχικά παρενέβη η αστυνομία, αλλά - σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στη συνέχεια - δεν υπήρξε συνέχεια στην παρέμβαση...

Το βίντεο με την μαρτυρία της δημοσιογράφου Ελευθερίας Σπυράκη:


Σπίρτζης: Γιατί η αστυνομία κοιτούσε άπραγη την επίθεση σε δημοσιογράφους στη φωτιά;

«Το γεγονός ότι αστυνομικοί κοιτούσαν άπραγοι την φασιστική επίθεση στην Ελευθερία Σπυράκη και τον Κώστα Αλατζά, το δημοσιογραφικό συνεργείο του Open, μπορεί να σημαίνει δυο πράγματα: Ή ότι είχαν εντολή να μην παρέμβουν ή ότι ήταν σε συνεννόηση με τους φασίστες» επισημαίνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης ζητώντας απαντήσεις από τον αρμόδιο υπουργό.

Πληροφορίες από cnn.gr
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια