Οικουμενικός Πατριάρχης: Έκκληση υπέρ του εμβολιασμού για τον κορωνοϊόΔεν υπάρχει καμία εύλογη δικαιολογία για όσους αρνούνται να εμβολιαστούν τονίζει ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος απευθύνοντας μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού, χαρακτηρίζοντας «τελείως παράλογο και άδικο» να φοβούνται κάποιοι.

«Είναι τελείως παράλογο και άδικο να φοβούνται κάποιοι να κάνουν το εμβόλιο. Δεν υπάρχει καμία εύλογη δικαιολογία. Κάνω και πάλι έκκληση να εμβολιαστούν όλοι άνευ επιφυλάξεως. Για να αποφύγουν ενδεχομένως σοβαρούς κινδύνους οι οποίοι θα τους οδηγήσουν στον θάνατο» είπε μιλώντας στο Mega.

«Εμείς ως Eκκλησία, ως θρησκεία, ως Οικουμενικό Πατριαρχείο ειδικότερα, σεβόμαστε την επιστήμη, τους εκπροσώπους της επιστήμης, τα ευρήματα και τις ανακαλύψεις της επιστήμης και συμμορφώνουμε τη ζωή μας προς αυτά» πρόσθεσε.

Όσον αφορά τους αρνητές της πανδημίας και τους αντιεμβολιαστές ο κ. Βαρθολομαίος είπε ότι «δεν σκέπτονται σωστά και δεν σκέπτονται λογικά και αδικούν και τον εαυτό τους και συνανθρώπους τους. Διότι μπορεί να μεταδώσουν τον κορωνοϊό στους συνανθρώπους τους χωρίς να το καταλάβουν. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος».

Πηγή: naftemporiki.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!