Πως να εκδώσετε βεβαίωση από τα δωρεάν rapid test του ΕΟΔΥ


Δελτίο Τύπου από Δ. Βέροιας: Σε εξέλιξη βρίσκεται και αυτή την εβδομάδα η διαδικασία των δωρεάν δειγματοληπτικών ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του νέου κορωνοϊού SARS CoV–2 στους χώρους των ΚΑΠΗ Δήμου Βέροιας, επί των οδών Αριστοτέλους 3 και Μαυρομιχάλη 14.

Συγκεκριμένα τα rapid tests θα πραγματοποιούνται έως την Παρασκευή 06.08.21 στον πεζόδρομο του ΚΑΠΗ (Αριστοτέλους 3) από τις 9:30 έως τις 14:00. Επίσης έως την Κυριακή 8.08.21 θα γίνονται δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο ΚΑΠΗ Δήμου Βέροιας (Μαυρομιχάλη 14, έναντι Βήματος Απ. Παύλου), από τις 9:00 έως τις 17:00.

Οι πολίτες θα πρέπει γνωρίζουν τo ΑΜΚΑ τους ή τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας, καθώς και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου στον οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test. 

Από τις Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ στην Ημαθία δίνονται οδηγίες σχετικά με την Έκδοση Βεβαίωσης Rapid Test για τους πολίτες οι οποίοι πρέπει να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα:

  1. Εισαγωγή στην ιστοσελίδα GOV.gr 
  2. Επιλογή κατηγορίας υπηρεσιών: Υγεία και Πρόνοια
  3. Επιλογή: Κορωνοϊός Covid-19 (Δωρεάν έλεγχοι)
  4. Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού Covid-19
  5. Είσοδος στην υπηρεσία με κωδικούς Taxisnet
  6. Εισαγωγή ΑΜΚΑ
  7. Έκδοση

Σημειώνεται πως για την ενημέρωση των δημοτών της Βέροιας που ταξιδεύουν αυτό το διάστημα υπάρχουν καθημερινά αναρτημένα στην επίσημη σελίδα του ΕΟΔΥ και στη διεύθυνση https://eody.gov.gr/komy-testing-eody/ τα «Σημεία Μαζικών δειγματοληψιών από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ» όπου αυτά διενεργούνται πανελλαδικά. 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια