Συναυλία αλληλεγγύης σε πυρόπληκτους και πυροσβέστες (Βέροια, 11/8)


Συναυλία αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους της Ελλάδας, τους πυροσβέστες και τους εθελοντές διοργανώνει το μουσικό σχήμα "Μπούσουλας", την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021, στις 21.00, στο γήπεδο μπάσκετ της Εληάς. 

Στην ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρεται:

Την Τετάρτη, 11 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στο Γήπεδο του Μπάσκετ στην Ελιά, θα πραγματοποιήσουμε μαζί με φίλους μουσικούς συναυλία αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους, πυροσβέστες και εθελοντές και θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι θα τηρηθούν όλα τα μέτρα κατά του covid 19.

Η είσοδος στο χώρο της συναυλίας θα γίνει μόνο με ατομική κάρτα εισόδου την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από τη Δευτέρα 9/8, μετά τις 12 το μεσημέρι από:

1. ΣΤΑΣΟΥ ΜΥΓΔΑΛΑ (Ουζερί μεζεδοπωλείο), Μητροπόλεως 12, Βέροια

2. Ψητοπωλειο - ταβερνα Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ Εγνατιας 2, απεναντι απο το γηπεδο Μπασκετ

3. Βιβλιοπωλείο ΕΠΙΚΑΙΡΟ, Βενιζέλου 38, Βέροια
 

1. Η κάρτα ελεύθερης εισόδου εξασφαλίζει δικαίωμα εισόδου στο χώρο της συναυλίας τη μέρα και ώρα που αναγράφεται σε αυτήν.

2. Όλες οι θέσεις που θα διατεθούν αφορούν καθισμένους, με αποστάσεις που θα έχουν προβλεφθεί σύμφωνα με τις υγειονομικές οδηγίες.

3. Η κάρτα εισόδου πρέπει να φυλάσσεται μέχρι το τέλος της εκδήλωσης.

4. Δεν επιτρέπονται μπουκάλια, αιχμηρά και γενικά επικίνδυνα αντικείμενα.

5. Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους χώρους της εκδήλωσης.

Θα προτείνουμε και αγαθά που θα μπορούσαμε να προσφέρουμε στην είσοδο της συναυλίας:

μικρά εμφιαλωμένα νερά, αναψυκτικά, χυμοί μικροί, φρυγανιές, κράκερς, μπισκότα χωρίς σοκολάτα, μωρομάντηλα, πάνες, σαπούνια, χαρτιά κουζίνας και υγείας, τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ατομική υγιεινής, ισοτονικά υγρά, βαζελινούχες γάζες, , κρέμες για εγκαύματα, γάζες, επιδέσμους, αντισηπτικά, αντιισταμινικές αλοιφές, αναλγητικά (κατά προτίμηση παρακεταμόλη), κολλύρια με αντιβιοτικό και/ή αντιισταμινικό, φυσιολογικούς ορούς για οφθαλμική χρήση, PULVO.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια