Συνεδριάζει τη Δευτέρα (23/8) το Δ.Σ. Βέροιας - Επανέρχεται το θέμα αγοράς του οικοπέδου του πρ. σχολείου Τσαλέρα


Με 17 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη συνεδριάζει την Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021, στις 6 μμ, το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, μέσω τηλεδιάσκεψης. 

Πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη είναι η έγκριση ή μη απευθείας αγοράς του οικοπέδου του πρώην σχολείου Τσαλέρα, θέμα το οποίο είχε μεν συζητηθεί διεξοδικά, πλην όμως προέκυψε εκ των υστέρων ότι οι ψήφοι δεν αρκούσαν για να περάσει το θέμα (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ του InVeria.gr). 

Αναλυτικά τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση ή μη απευθείας αγοράς οικοπέδου από το ρυμοτομικό σχέδιο της πόλης Βέροιας που προβλέπεται ως χώρος δημοτικού σχολείου στο Ο.Τ. 91 της πόλης Βέροιας.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση ή μη απευθείας αγοράς ιδιοκτησίας της υπ’ αριθ. 6 ιδιοκτησίας της πράξης εφαρμογής της Πολεοδομικής Μελέτης στο Ο.Τ 270 Α της πόλης Βέροιας.

ΘΕΜΑ 3ο: Επί εισήγησης της Ο.Ε. για την αναμόρφωση (6η) προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος Δήμου Βέροιας, έτους 2021.

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση ή μη καθορισμού του ελαχίστου περιεχομένου της από τον νόμο προβλεπόμενης σχετικής προκήρυξης για την επιλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση ή μη α) επικαιροποίησης της σύμβασης συνεργασίας μεταξύ Δήμου Βέροιας και της εταιρίας «Ανακύκλωση συσκευών Μονοπρόσωπη Α.Ε.», β) εξουσιοδότηση του Δημάρχου.

ΘΕΜΑ 6ο: Έκφραση γνώμης του Δ.Σ για την «Οριοθέτηση των ρεμάτων Διώρυγας 66 και ποταμού Λουδία στις Π.Ε Πέλλας, Ημαθίας και Θες/νίκης» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

ΘΕΜΑ 7ο: Έκφραση γνώμης του Δ.Σ για την παραχώρηση από την ΠΕ Ημαθίας τμήματος του υπ’ αριθ 1147ζ αγροτεμαχίου της Κοινότητας Πατρίδας σε ιδιώτη.

ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση ή μη ανάκλησης της υπ’ αριθ. 169/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί δωρεάν παραχώρησης για χρήση δημοτικού οικοπέδου στο Ο.Τ 463 της Βέροιας, στον σύλλογο «Πρωτοβουλία για το παιδί».

ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση ή μη μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Τριποτάμου».

ΘΕΜΑ 10ο: Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Ανακατασκευή του δαπέδου γηπέδου καλαθοσφαίρισης Βίλα Βικέλα Δήμου Βέροιας».

ΘΕΜΑ 11ο: Ορισμός μελών επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου «Συντήρηση Αγροτικών Δρόμων».

ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση ή μη εισόδου-εξόδου οχημάτων σε εκτός σχεδίου γεωτεμάχιο του αγροκτήματος Μακροχωρίου.

ΘΕΜΑ 13ο: Έγκριση ή μη εισόδου-εξόδου οχημάτων σε εκτός σχεδίου γεωτεμάχιο του αγροκτήματος Τριλόφου.

ΘΕΜΑ 14ο: Έγκριση ή μη εισόδου-εξόδου οχημάτων σε εκτός σχεδίου γεωτεμάχιο του Μακροχωρίου.

ΘΕΜΑ 15ο: Έγκριση ή μη εισόδου-εξόδου οχημάτων σε εκτός σχεδίου γεωτεμάχιο του Μακροχωρίου .

ΘΕΜΑ 16ο: Έγκριση ή μη παροχής οικονομικού βοηθήματος για την κάλυψη εξόδων ιατροδικαστικής εξέτασης, εξόδων κηδείας και ταφής οικονομικά αδύναμου δημότη

ΘΕΜΑ 17ο: Έγκριση ή μη παροχής οικονομικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμου δημότη.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο