Στάλθηκε το πρώτο φορτίο βοήθειας στους πληγέντες της Β. Εύβοιας από τους κατοίκους της Βέροιας


Δελτίο Τύπου από Δ. Βέροιας: Μεγάλη είναι η κινητοποίηση και ο αριθμός των προσφερόμενων ειδών πρώτης ανάγκης από τους δημότες της Βέροιας για τους ανθρώπους που βιώνουν τις μεγάλες καταστροφές στα πύρινα μέτωπα της χώρας. 

Από την πρώτη στιγμή ο Δήμος Βέροιας, μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας, βρέθηκε στο πλευρό των πυρόπληκτων διοργανώνοντας δράση στήριξης με συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, φαρμάκων και συσκευασμένων υγρών για τους κατοίκους, τους πυροσβέστες και τους εθελοντές διασώστες.

Η συλλογή των υλικών ξεκίνησε από την Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021. Η πρώτη αποστολή φορτίου στους πληγέντες της Βόρειας Εύβοιας πραγματοποιήθηκε παρόντων του Δημάρχου Βέροιας, κ. Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Γεωργίας Μπατσαρά την Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021.

Η δράση στήριξης θα συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021. Οι πολίτες μπορούν να προσφέρουν είδη ατομικής υγιεινής, καθαριστικά και φάρμακα τα οποία θα συγκεντρώνονται:

στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου (Σταδίου 51). 
Στο Κεντρικό ΚΑΠΗ (Αριστοτέλους 3) έναντι 2ου Δημοτικού Σχολείου. 

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι:
Καθαριστικά και σφουγγαρίστρες
Μαύρες σακούλες απορριμμάτων 
Φάρμακα (φυσιολογικός ορός, αλοιφές για εγκαύματα, γάζες , Pulvo) 
Είδη ατομικής υγιεινής (μάσκες , πετσέτες , μωρομάντηλα, καινούργια εσώρουχα κλπ).

Ο Δήμος Βέροιας ευχαριστεί τους δημότες για την υποστήριξη και την πολύτιμη βοήθειά τους προς τους συνανθρώπους μας οι οποίοι δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια