Βέροια: Απίστευτη ταλαιπωρία επιβατών του ΟΣΕ (Θεσ/νικη - Φλώρινα) - Έμειναν 4,5 ώρες στον καύσωνα λόγω... βλάβης (βίντεο - δηλώσεις)


Απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε τους γύρω στους 40 επιβάτες του δρομολογίου του ΟΣΕ Θεσσαλονίκη - Φλώρινα το μεσημέρι έως το απόγευμα της Παρασκευής 6 Αυγούστου 2021. 

Όπως είπαν στην κάμερα του InVeria.gr επιβάτες, από τις 14.30 το μεσημέρι η αμαξοστοιχία στην οποία επέβαιναν παρουσίασε βλάβη στο ύψος του Σ.Σ. Βέροιας, περίμεναν επί μισή ώρα εντός και στη συνέχεια τους κατέβασαν στον σταθμό, σε συνθήκες καύσωνα. Ακολούθησε μια πολύωρη αναμονή με ασαφές το πότε και πως θα φτάσουν στον προορισμό τους, χωρίς να έχουν πρόσβαση σε νερό και τροφή, ενώ τελικά επιστρατεύθηκε λεωφορείο από την Φλώρινα, το οποίο και παρέλαβε τους επιβάτες λίγο μετά τις 19.00 το απόγευμα της ίδιας μέρας. 

Ηλικιωμένοι και νέοι, ακόμα και τουρίστες, περίμεναν 4,5 ώρες στον σιδηροδρομικό σταθμό της Βέροιας, χωρίς καμία ενημέρωση, αλλά και καμία φροντίδα από πλευράς του Οργανισμού. Ανάμεσά τους και μια κυρία καρκινοπαθής, 85 ετών, που επέστρεφε στην Φλώρινα μετά από μια εβδομάδα θεραπειών στο Θεαγένειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. 

Τελικά, το λεωφορείο έφτασε την Φλώρινα στις 21.45 το βράδυ της Παρασκευής...

Τα όσα είπαν στο InVeria.gr μερικοί μόνο από τους επιβάτες είναι άκρως χαρακτηριστικά...

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες από το επιτόπιο ρεπορτάζ του Νίκου Βουδούρη για το InVeria.gr:  
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια