Βέροια: Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με ΤΑΞΙ - Προληπτικά στο νοσοκομείο οι επιβάτες (φώτο)


Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή ενός ΙΧ και ενός ταξί σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας 16 Αυγούστου 2021, στην συμβολή των οδών Κεντρικής και Μ. Αλεξάνδρου, στη Βέροια. 

Το ταξί κινούταν επί της οδού Κεντρικής (με κατεύθυνση προς πλ. Ωρολογίου), ενώ το δεύτερο όχημα κινούταν στην οδό Μ. Αλεξάνδρου προς κέντρο πόλης και τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά. 

Το ευτυχές είναι ότι, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν επιβάτες στο ταξί, δεν φαίνεται ότι υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί σύμφωνα με τις πληροφορίες από το επιτόπιο ρεπορτάζ του InVeria.gr, ωστόσο μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο, όπως και συνεπιβάτης του ΙΧ οχήματος.

Για την ιστορία, στην διασταύρωση έχει προτεραιότητα το όχημα που κινείται επί της οδού Κεντρικής, ωστόσο η ορατότητα δεν είναι η καλύτερη δυνατή, για αυτό και συχνά στην διασταύρωση αυτή γίνονται ατυχήματα, ειδικά όταν είτε ο έχων προτεραιότητα κινείται γρήγορα ή ο άλλος πρέπει να την παραχωρήσει και δεν το κάνει. Μάλιστα, πρόσφατα τοποθετήθηκε μεγαλύτερο STOP και καθρέφτης στη διασταύρωση. Ίσως θα έπρεπε να υπάρξει ρύθμιση και για ελαχιστοποίηση της επιτρεπόμενης ταχύτητας στο σημείο και για όσους έχουν προτεραιότητα.

Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.







Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/8/21, 9:22 μ.μ.

    Επίσης η ορατότητα δεν είναι καλή μεγάλου Αλεξάνδρου και Βενιζέλου... μπήκε ένας κάδος απορριμμάτων και για να δεις πρέπει να κατέβεις από το αυτοκίνητο πρώτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/8/21, 8:25 μ.μ.

    εε λογικό είναι!! αφού πήγαμε κ βαλαμε το Στοπ 1ον. στην ανηφόρα και 2ον όσοι βγαίνουν απο την διασταύρωση για να φύγουν ευθεία στην κεντρικής ποτέ δεν κόβουν...
    αλλαγή του στοπ χθες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο