Βόλεϊ: Στη Βέροια ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος


Επίσκεψη στη Βέροια πραγματοποιεί από την Παρασκευή 27 Αυγούστου ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών (Ε.Σ.Α.Π.), Παντελής Ταρνατόρος.
Συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Α.Π.Σ Φίλιππου Βέροιας Volleyball & Ειδικό Γραμματέα της ΕΣΑΠ,, Δημήτρη Πιτούλια ο οποίος ενημέρωσε τον κ. Ταρνατόρο για τα νέα της ομάδας, οι δύο παράγοντες του αθλήματος, μετέβησαν στο Δημαρχείο της Βέροιας, όπου είχαν συνάντηση με το Δήμαρχο Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη.

Μεταξύ άλλων θεμάτων ανάπτυξης, προβολής και προώθησης του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή, η κουβέντα, ενόψει και της έναρξης της Volley League 2021-2022, επικεντρώθηκε σε θέματα των «ερυθρόλευκων της Βέοριας» και κυρίως στο Φιλίππειο Κλειστό Γυμναστήριο, για τη χρήση του ψς έδρα της ομάδας μας, αφού βάσει της προκήρυξης, όλες οι ομάδες της κατηγορίας φέτος θα πρέπει να αγωνίζονται σε τάραφλεξ.

Ο κ. Ταρνατόρος, παρέμεινε στη Βέροια, καθώς το Σάββατο θα παραστεί, μεταξύ άλλων εκλεκτών προσκεκλημένων, στο γάμο του προέδρου μας, Δημήτρη Πιτούλια με την “εκλεκτή της καρδιάς” του Ιωάννα Μηνούδη.


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!