Η ΔΙΚΤΥΩΣΗ στην έκθεση Αθλητικής Ρομποτικής στο πλαίσιο του Rally Acropolis


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ και της Ακαδημίας Τεχνολογίας και Ρομποτικής στην έκθεση αθλητικής ρομποτικής που πραγματοποιήθηκε στις 8/9/2021.

Με την ευκαιρία της επιστροφής του Rally Acropolis στο καλεντάρι του WRC διοργανώθηκε ο παγκόσμιος τελικός e-sport WRC στις 8/9/2021 στην Αθήνα στις εγκαταστάσεις του ποδηλατοδρομίου στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα διοργανώθηκε έκθεση αθλητικής ρομποτικής όπου το κέντρο μας συμμετείχε ως εκθέτης μετά από επίσημη πρόσκληση του Υπουργείου Αθλητισμού και Πολιτισμού.

Ανταποκριθήκαμε άμεσα στην πρόσκληση και είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε στους επισκέπτες αλλά και στον ίδιο τον υπουργό Κο Λευτέρη Αυγενάκη ρομποτικά συστήματα και εκπαιδευτικές λύσεις στο καινούργιο χώρο της αθλητικής ρομποτικής και των e-sports. Παράλληλα παρουσιάσαμε δράσεις της ακαδημίας μας στο χώρο της εκπαιδευτικής ρομποτικής.

Η Δικτύωση είναι το εκπαιδευτικό κέντρο που πρώτο έφερε την εκπαιδευτική ρομποτική στην πόλη μας και μύησε τα παιδιά μας στις έννοιες της ρομποτικής του STEAM και του προγραμματισμού. Με πλούσια δράση τα τελευταία 7 χρόνια (παρουσιάσεις σε σχολεία, διακρίσεις σε πανελλήνιους διαγωνισμούς, ημερίδες, θεματικά events κ.α.) προσφέρει στους νέους μας, εκπαιδευτικές επιλογές  που θα τους βοηθήσουν να κατακτήσουν τις νέες ψηφιακές δεξιότητες που χρειάζονται για να ξεχωρίσουν στη ζωή τους και να επιτύχουν στον ενήλικο εργασιακό τους βίο.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορούμε και είμαστε κοντά σε όλες τις εξελίξεις που  συμβαίνουν στο χώρο και θα συνεχίσουμε να είμαστε εκεί!

ΔΙΚΤΥΩΣΗ – Technology and Robotics Academy

Εδέσσης 21 – Βέροια - 2331022335
  
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο