Κλιμάκιο της ΝΔ στην Ημαθία ενόψει ΔΕΘ - Τι είπαν οι βουλευτές ΝΔ Ημαθίας για παλιά δικαστήρια και τελωνείο Βέροιας


Κλιμάκιο της ΝΔ, αποτελούμενο από τον βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης Στράτο Σιμόπουλο και τον Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ Στέλιο Κονταδάκη, επισκέφθηκε την Πέμπτη (9/9/2021) την Ημαθία. 

Τα δύο στελέχη της ΝΔ, συνοδευόμενοι από τους βουλευτές Ημαθίας της ΝΔ Τάσο Μπαρτζώκα και Λάζαρο Τσσβδαρίδη, το πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ημαθίας Παναγιώτη Παλπάνα και άλλα στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ, επισκέφθηκαν τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, τη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου Βέροιας και παραγωγική μονάδα, ενώ πραγματοποιήθηκε και κομματική σύσκεψη. 

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο "Αιγές Μέλαθρον", κατά τη διάρκεια της οποίας ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ για τις επαφές τους, καθώς και για τις εσωκομματικές διαδικασίες του κόμματος, καθώς στις 24 Οκτωβρίου θα γίνουν εκλογές στις τοπικές οργανώσεις για την ανάδειξη νέων τοπικών συμβουλίων και εκπροσώπων στα κεντρικά όργανα του κόμματος. 

Το InVeria.gr έθεσε στους παρόντες δύο ζητήματα - ερωτήματα: Το παλιό δικαστικό μέγαρο της Βέροιας και την ενδεχόμενη αξιοποίησή του ή παραχώρησή του στην τοπική κοινωνία και τα σχέδια για την κατασκευή του νέου τελωνείου της Βέροιας

Στα ζητήματα αυτά απάντησαν οι βουλευτές Ημαθίας, Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης. 

Ουσιαστικά, και οι δύο παραδέχτηκαν ότι δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη σε κανένα από τα θέματα. Ειδικά για το θέμα του παλιού δικαστικού μεγάρου Βέροιας τόνισαν από κοινού ότι πρέπει να παραχωρηθεί στην τοπική κοινωνία, ενώ για το θέμα του Τελωνείου τόνισαν ότι θα πρέπει να αναβαθμιστεί και να διασφαλιστεί ότι θα παραμείνει στην Ημαθία. 

Ακούστε τι είπαν οι δύο βουλευτές για τα θέματα:

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο