Περιστατικό βίας σε βάρος μαθητών από γονέα/κηδεμόνα στο 1ο Γυμνάσιο Βέροιας καταγγέλλει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου


Από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Ημερήσιου Γυμνασίου Βέροιας – Φιλίππειου λάβαμε την Τρίτη (28/9) το παρακάτω δελτίο Τύπου:

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Ημερήσιου Γυμνασίου Βέροιας – Φιλίππειου καταδικάζει απερίφραστα το περιστατικό που έλαβε χώρα στο υπό κατάληψη σχολείο μας από γονέα/κηδεμόνα προς τους μαθητές. 

Καταδικάζουμε το συγκεκριμένο γεγονός, όπως και κάθε άλλη ενέργεια σωματικής ή λεκτικής βίας και τρομοκράτησης από γονείς που καταφέρονται εναντίον της σχολικής κοινότητας και εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας προς τους μαθητές που βίωσαν αυτή την εκφοβιστική συμπεριφορά. 

Πρέπει πρώτα εμείς με τη συμπεριφορά μας να δίνουμε το καλό παράδειγμα στα παιδιά, ώστε να εξελιχθούν σε ώριμους και δημοκρατικούς πολίτες. Τα προβλήματα που απασχολούν τη σχολική κοινότητα είναι πολλά και λύνονται μέσα από ένα γόνιμο διάλογο με τα παιδιά μας, τους εκπαιδευτικούς και όλους τους αρμόδιους φορείς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
του 1ου Ημερήσιου Γυμνασίου Βέροιας - Φιλίππειου
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο