Σε αναζήτηση οδού για να δοθεί το όνομα του Μίκη Θεοδωράκη η Δημοτική Αρχή της Βέροιας


Την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να μετονομαστεί κάποια σημαντική οδός σε "οδός Μίκη Θεοδωράκη" ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας το απόγευμα της Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου 2021. 

Όπως είπε ο Δήμαρχος, δεν ήρθε πρόταση ακόμα στο Δημοτικό Συμβούλιο διότι εξετάζεται το θέμα ώστε να βρεθεί ένας δρόμος εφάμιλλος του μεγέθους του Μίκη Θεοδωράκη και παράλληλα να υπάρξουν όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα στους κατοίκους της όποιας οδού επιλεχθεί. 

Από την άλλη, ο επικεφαλής της παράταξης "Προτεραιότητα στον Πολίτη" Αντώνης Μαρκούλης αφιέρωσε όλο τον χρόνο που είχε στην προ ημερήσιας διάταξη στον εκλιπόντα, ενώ κάλεσε την Δημοτική Αρχή να υιοθετήσει την πρόταση της παράταξής του για μετονομασία της οδού Κεντρικής, μία από τις κεντρικότερες οδούς της Βέροιας, σε "Κεντρική Οδός Μίκη Θεοδωράκη".

Υπέρ της μετονομασίας οδού τάχθηκαν πολλοί από τους δημοτικούς συμβούλους που έλαβαν τον λόγο στη συνέχεια. Κατά της πρότασης δεν υπήρξε επί της αρχής καμία τοποθέτηση. 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο