Το ντοκιμαντέρ «So far, so close» που συγκρίνει Νάουσα και Κρέμς Αυστρίας στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας (26/9)


Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «So far, so close» του Ναουσαίου δημοσιογράφου Βαλάντη Λιόλιου, θα προβληθεί την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 19.30, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στο πλαίσιο της Εβδομάδας Τρύγου που διοργανώνει ο Δήμος Νάουσας  δια μέσου του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Cult Create.

To «So far, so close» αποτέλεσε την διπλωματική εργασία του κ. Λιόλιου στο μεταπτυχιακό δίπλωμα «Ποιοτική Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες» που είναι μια συνέργεια του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επικοινωνίας (E.C.I.) στην οποία συμμετέχουν το δημόσιο Αυστριακό Πανεπιστήμιο Danube University Krems (D.U.K.), το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» και το ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση.

Το ντοκιμαντέρ, αναλύει και συγκρίνει τα κοινά χαρακτηριστικά των δυο πόλεων, της Νάουσας και του Κρεμς, που είναι το κρασί, ο τουρισμός και η αξιοποίηση της βιομηχανικής κληρονομιάς.

Το «So far, so close» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά με μεγάλη επιτυχία το Δεκέμβριο του 2018, κατά τη διάρκεια του τριημέρου «Νάουσα, πόλη του Οίνου».
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο