Τ. Μπαρτζώκας: Από το ερώτημα "εμείς οι νέοι θα πάρουμε άραγε σύνταξη;" αφαιρούμε οριστικά το ερωτηματικό!


Δελτίο Τύπου από βουλευτή Ημαθίας (ΝΔ) Τάσο Μπαρτζώκα: Η σημασία της «ευημερίας του αύριο»  και η πολιτική που επικεντρώνεται αποκλειστικά στη νέα γενιά, η οποία αγωνιά για το «αν θα πάρει ποτέ σύνταξη» ήταν το συμβολικό μήνυμα της τοποθέτησης του Τάσου Μπαρτζώκα, επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας, που εισάγει τον κεφαλαιοποιητικό πυλώνα.

Όπως τόνισε ο Βουλευτής, «με αφετηρία την υψηλή τεχνογνωσία και την ψηφιοποίηση μετατρέπουμε σταδιακά και χωρίς κίνδυνο το σημερινό σύστημα επικουρικής ασφάλισης από αναδιανεμητικό σε κεφαλαιοποιητικό, αφήνοντας τη νέα γενιά να κάνει τις επιλογές της».

Ξεκαθάρισε ότι οι αιτιάσεις της Αντιπολίτευσης για τις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου είναι ανυπόστατες, καθώς προβλέπεται ρητά ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, ούτε για τις μελλοντικές ούτε για τις υφιστάμενες συντάξεις. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «Το νομοσχέδιο παρουσιάζεται σαν μια ακόμα «μητέρα των μαχών», γιατί η Αντιπολίτευση αντί να επενδύσει στο αύριο, επενδύει στον αιώνιο ύπνο των ιδεολογικών καθηλώσεων. Εμείς αλλάζουμε το ασφαλιστικό υπόδειγμα, η Αντιπολίτευση μένει στο αντι-παράδειγμα».

Ο Τάσος Μπαρτζώκας απάντησε σε αυστηρό τόνο και στις απαξιωτικές αναφορές της  Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, τονίζοντας ότι «εδώ και πάρα πολύ καιρό οι Ένοπλες Δυνάμεις και το Ελληνικό Ναυτικό έχει αντιδράσει με υπεύθυνο τρόπο, με υπεύθυνη στάση. Οι δηλώσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις άφηναν το “ Oruc Reis” να κάνει κρουαζιέρα είναι απαράδεκτες και δεν τιμάει κανέναν μας να ακούγονται αυτά μέσα στο ελληνικό Κοινοβούλιο»

Ο σύνδεσμος για την τοποθέτηση του Τάσου Μπαρτζώκα:

Ο σύνδεσμος με το απόσπασμα της αυστηρής απάντησης του Βουλευτή για το Πολεμικό Ναυτικό:  
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια