Της...Πάολας έγινε στην Πατρίδα - Εκρηκτική η δημοφιλής τραγουδίστρια (βίντεο - φώτο)


Ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα, που κράτησε τον κόσμο για πάνω από 3 ώρες στα.... κόκκινα, παρουσίασε το βράδυ της Τρίτης 7 Σεπτεμβρίου 2021 η Πάολα και οι συνεργάτες της. 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίστηκε 5 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα και για πάνω από 3 ώρες έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, ερμηνεύοντας όλα τα γνωστά της τραγούδια, αλλά και πολλά αγαπημένα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών, μεταξύ αυτών και του Μίκη Θεοδωράκη (με τραγούδια δικά του έκλεισε η βραδιά). 

Μπορεί να υπήρξαν παράπονα για την αργοπορία στην έναρξη του προγράμματος, αλλά τελικά η Πάολα πιστεύουμε πως τους αποζημίωσε όλους. Ήρθε στην Ημαθία και παρουσίασε πρόγραμμα, δεν ήρθε για... αρπαχτή, κατά το κοινώς λεγόμενον. 

Όσον αφορά στην διοργάνωση, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας "Ευ. Χωραφάς" για ακόμη μία φορά αποδείχθηκε μετρ του είδους, κατά την άποψή μας. Μάλιστα, ο Σύλλογος "Ευστάθιος Χωραφάς" πριν αρχίσει το πρόγραμμα, τίμησε τον παλαιό πρωταθλητή της πάλης και ολυμπιονίκη Γιώργο Ποζίδη, απονέμοντας στην μνήμη του, πλακέτα στην οικογένειά του, ενώ φίλοι του χόρεψαν ποντιακό χορό προς τιμήν του.

Δείτε βίντεο (από τις ζωντανές μεταδόσεις) και φωτογραφίες από την βραδιά:
































































 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο