Ευχαριστήρια επιστολή Συλλόγου Πολιτικών Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Κ. Μακεδονίας προς τον Γεν. Γραμματέα ΥΠΕΘΑ Αντώνιο Οικονόμου


Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Γεν. Γραμματέα ΥΠΕΘΑ Αντώνιο Οικονόμου κοινοποίησε ο Σύλλογος Πολιτικών Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Κεντρικής Μακεδονίας, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

Βέροια, 13 Οκτωβρίου 2021

Κύριο
Γεν. Γραμματέα  ΥΠΕΘΑ
Αντώνιο Οικονόμου   

Επιτρέψτε μας, να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας για την προσωπική σας πολύτιμη παρέμβαση, την αμέριστη ηθική και υλική υποστήριξη που προσφέρατε στον συνάδελφο μας, Μόνιμο Υπάλληλο Θωμά Λαζόπουλο και την οικογένειά του, καθ’ όλο το χρονικό διάστημα τη άνισης μάχης που έδωσε με την επάρατη νόσο. 

Οι στοχευμένες ενέργειές σας, καταδεικνύουν έμπρακτα ότι πέρα από τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το θεσμικό σας ρόλο ως Προϊστάμενο του Πολιτικού Προσωπικού του ΥΕΘΑ, πάνω από όλα και κυρίως είσθε μία ξεχωριστή προσωπικότητα, με ποιότητα, ήθος και διάθεση προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, που σπανίζει στις μέρες μας.

Το πολυσήμαντο έργο σας σε αυτόν τον ευαίσθητο τομέα της μέριμνας για το προσωπικό, μας ωθεί να εκφράσουμε δημοσίως την εκτίμηση και τον σεβασμό μας  προς το πρόσωπό σας και να σας ευχαριστήσουμε για τη διαρκή υποστήριξη και το ανιδιοτελές ενδιαφέρον προς το Πολιτικό Προσωπικό.

Ο Σύλλογος Πολιτικών Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Κεντρικής Μακεδονίας εύχεται ο Πανάγαθος Θεός να σας χαρίζει δύναμη και υγεία, για να συνεχίζετε το  βαρυσήμαντο έργο σας. 

      
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-
Πρόεδρος
Γεώργιος Θεοδωρακόπουλος

-Ο-
Γεν. Γραμματέας
Παντελής Γεωργακόπουλος 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο