ex-Αιρετικά: Μήπως "την άκουσες" λίγο αντιδήμαρχε;


Με έντονα ειρωνικό και παλαιομοδίτικο (για τα γούστα μας) τρόπο επέλεξε ο - ηλικιακά νέος - αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δ. Βέροιας Καλλίστρατος Γρηγοριάδης να απαντήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας στις ερωτήσεις για υπερκοστολογήσεις σε αγορές Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και διπλασιασμό της τιμής για την φιλοξενία ιστοσελίδων του Δήμου, που προήλθαν από την παράταξη Παυλίδη. 

Πέρα από την ουσία των όσων ειπώθηκαν, τα οποία θα τα μεταφέρουμε όταν φροντίσει ο "ψηφιακά ανεπτυγμένος δήμος" μας δώσει σωστή εικόνα και ήχο ή να μας επιτρέψει την φυσική παρουσία για να μπορούμε να τα μεταφέρουμε σωστά, ο - ηλικιακά νέος - αντιδήμαρχος υιοθέτησε ένα ύφος εριστικό που όμως για το "πολιτικό" του μπόι (κατά την άποψή μας) έμοιαζε ολίγον... υπερμεγέθες, όπως τα ρούχα που φορούν οι κλόουν για να προκαλέσουν γέλιο στο κοινό τους. 

Ο - ηλικιακά νέος αλλά γηραιός τω τρόπω - αντιδήμαρχος φαίνεται πως αποφάσισε να "πατήσει γκάζια", να στραφεί με υποτιμητικό ύφος (κατά την ταπεινή μας άποψη) απέναντι στους συνομιλητές του, να κολακέψει και λίγο τον Δήμαρχο (λέγοντας με ανεπτυγμένη την παραγωγή των σιελογόνων αδένων ότι και την επόμενη τετραετία θα είναι στα έδρανα του Δημάρχου) και γενικώς να παρουσιάσει ένα πρόσωπo (ντεμέκ, λέμε εμείς) δυναμικό, σε αντίθεση με το πράο και μειλίχιο ύφος με το οποίο μας παρουσιάστηκε το πρώτο διάστημα του... δημόσιου βίου του. 

Αν αυτή η μεταστροφή έγινε επιτηδευμένα και λόγω συμβουλών κάποιων επικοινωνιολόγων, θα του λέγαμε: Άστο, δεν σου πάει. 

Αν η μεταστροφή έγινε ακούσια λόγω της μεταστροφής του χαρακτήρος του, συνεπεία καβαλήματος σε υδροχαρές φυτό με ευλύγιστο κούφιο ξυλώδη βλαστό που φτάνει σε μεγάλο ύψος, θα του λέγαμε: Καλλίστρατε, ξεκαβάλα

ΥΓ: Ευχόμαστε να είναι το πρώτο, διότι είναι πιο εύκολο να διορθωθεί. 

ΥΓ2: Αντιδήμαρχε, πέρα από την ενδεχόμενη (και δικαιολογημένη) ενόχληση στο ανάγνωσμα του κειμένου, απλά ξανασκέψου: Βρε μπας κι έχει δίκιο;
 
ex-Αιρετικά (editorial)
Η στήλη του InVeria.gr που σπάει τα... δόγματα


Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη

(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο