Η κίνηση του Μητροπολίτη Βεροίας (Δευτέρα 25 Οκτωβρίου - Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021)


Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, από τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 έχει ως εξής:

Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Καβασίλων.  

Την Τρίτη 26 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ναούσης.   

Την Τρίτη 26 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Στην Ιερά Ακολουθία θα τεθεί σε προσκύνηση τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Σχοινά με την ευκαιρία της εορτής των συναθλητών του Μεγαλομάρτυρος, Αγίων Νέστορος και Λούπου.  

Την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας και θα τελέσει Δοξολογία. 

Την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι θα απευθύνει εορταστικό μήνυμα και ευχές μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

Την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στο πλαίσιο της σειράς ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM. 

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Νησίου. 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο