Παράταση του Εθνικού Πένθους στο Δημαρχείο Βέροιας ή απλώς αδιαφορία;


Τριήμερο (και... βλέπουμε) αποφάσισε μάλλον ο Δήμος Βέροιας να το κάνει το Εθνικό Πένθος που κυρήχθηκε από τον πρωθυπουργό την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021, ημέρα της κηδείας της προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ. Φώφης Γεννηματά. 

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, οι σημαίες στα δημόσια κτίρια κυματίζουν μεσίστιες για το χρονικό διάστημα που κηρύσσεται το Εθνικό Πένθος και στην προκειμένη περίπτωση για τις 27 Οκτωβρίου. Ωστόσο, στο Δημαρχείο της Βέροιας (και από την πλευρά της οδού Μητροπόλεως και της Αγ. Δημητρίου) οι σημαίες παρέμειναν μεσίστιες και την Ημέρα της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου, αλλά και την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου (μέχρι την ώρα που συντάσσεται η παρούσα ανάρτηση τουλάχιστον, λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι). 

Αντίθετα, στην έδρα της Π.Ε. Ημαθίας (απέναντι από το Δημαρχείο Βέροιας) οι σημαίες επανήλθαν στο... ύψος τους στις 11 το βράδυ της Τετάρτης 27 Οκτωβρίου, από άτομο που επιστρατεύτηκε για τον σκοπό αυτό, προκειμένου να κυματίζουν στην κανονική τους θέση, ενόψει της Εθνικής Εορτής. 

Τελικά, όντως αποφασίστηκε η παράταση του Εθνικού Πένθους από τον Δ. Βέροιας ή απλά κανείς από τους αιρετούς, ειδικούς συνεργάτες και υπαλλήλους του Δήμου Βέροιας δυο μέρες τώρα δεν το πήραν χαμπάρι;


 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο