Ραγδαίες εξελίξεις στο ΚΙΝ.ΑΛ. - Δεν θα είναι εκ νέου υποψήφια πρόεδρος η Φώφη Γεννηματά


Μια απόφαση που φέρνει τα πάνω κάτω στο Κίνημα Αλλαγής πήρε η πρόεδρός του, Φώφη Γεννηματά, η οποία ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (12/10/2021) ότι δεν θα διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία του κόμματος, για σοβαρούς λόγους υγείας. 

Η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" από το βράδυ της Δευτέρας (11/10) και όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν, η κ. Γεννηματά εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα ατελούς ειλεού και μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

Η ανακοίνωση της Φώφης Γεννηματά έχει ως εξής:

Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης.

Σταματά την προεκλογική του δραστηριότητα ο Ν. Ανδρουλάκης

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε πως αναστέλλει την προεκλογική του δραστηριότητα μετά την εισαγωγή της Φώφης Γεννηματά στο νοσοκομείο και την απόσυρση της δικής της υποψηφιότητας στις εσωκομματικές εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής.

"Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα" δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο