Συνδημότες: Συνυπογράφουμε το αίτημα μετάφρασης των "Κωδίκων της Μουφτείας"


Δελτίο Τύπου: Έως σήμερα, δύο μέλη της τοπικής κοινωνίας μας,  με βαθιά παιδεία και προωθημένη αντίληψη για τις ανάγκες των καιρών, που διαφεύγουν ενίοτε  της δικής μας προσοχής καθότι μας έχει απορροφήσει η τρέχουσα δύσκολη επικαιρότητα, έφεραν στο φως την άμεση ανάγκη μετάφρασης των "Κωδίκων της Μουφτείας" που υπάρχουν στα Γενικά Αρχεία του Κράτους στον τόπο μας.

Αναφερόμαστε πρωτίστως στον π. Λυκειάρχη και Ιστορικό Ερευνητή κ. Παύλο Πυρινό, που πρώτος διεπίστωσε την ανάγκη  μετάφρασης των "Κωδίκων"  και προσθετικά στον  συνυπογράφοντα  αγαπητό συμπολίτη μας κ.  Γιώργο Καλογήρου, γνωστό για την αγάπη του για την δημοσιογραφία, την μουσική, κυρίως όμως για την πόλη του, που έφεραν στην επιφάνεια την ανάγκη αυτή. Ανάγκη που τα χρονικά περιθώρια καθιστούν  πιεστική.

Προφανώς συνυπογράφουμε την "απαίτηση" μετάφρασης των "Κωδίκων" και τιθέμεθα στην διάθεση αυτών που θα "ηγηθούν" της προσπάθειας, χωρίς δεύτερη σκέψη. Παράλληλα καλούμε το σύνολο των αυτοδιοικητικών δυνάμεων του Δήμου μας να συνδράμουν εν συνόλω στην προσπάθεια αυτή.

Παύλος Παυλίδης 
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
"Συνδημότες"
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο