Τόλκας και Καρασαρλίδου κρατούν τα "σκήπτρα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ - Θα υπάρξει κάποιος που θα σπάσει το... δίπολο;


Παρόντες στο συλλαλητήριο της Βέροιας ενάντια στο νομοσχέδιο του Υπ. Παιδείας για την δημόσια εκπαίδευσης ήταν το πρωί της Δευτέρας (11/10/2021) ο σημερινός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Ημαθίας και η μέχρι πριν λίγους μήνες βουλευτής του ίδιου κόμματος, Άγγελος Τόλκας και Φρόσω Καρασαρλίδου, αντίστοιχα. 

Το εκλογοδικείο αποφάνθηκε ότι η βουλευτική έδρα στην Ημαθία πρέπει να αλλάξει χέρια και αυτήν την ευκαιρία ο Άγγελος Τόλκας δεν την άφησε να πάει... χαμένη. Σαν έτοιμος από πάντα (είναι και η σχετική εμπειρία στη μέση φυσικά) από την πρώτη στιγμή της ορκωμοσίας του έχει κάνει αισθητή την παρουσία του, με παρεμβάσεις, επισκέψεις σε φορείς, ερωτήσεις στη Βουλή κλπ. 

Από την άλλη, η Φρόσω Καρασαρλίδου συνεχίζει ακάθεκτη, παρεμβαίνει δημόσια, κάνει επαφές και - όπως φαίνεται - ετοιμάζεται για το... come back στις επόμενες εκλογές. Πολλοί μπορεί να πόνταραν (ή καλύτερα να... ήλπιζαν) πως η πρώην βουλευτής θα το έβαζε κάτω και θα είχαν απέναντι μόνο τον - συνεχώς αυξανόμενο σε πολιτική ισχύ - Άγγελο Τόλκα, ωστόσο φαίνεται πως το... άσπονδο δίδυμο συνεχίζει να κρατά τα σκήπτρα στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. 

Άραγε θα μείνει έτσι ή κόντρα στο δίπολο θα καταφέρει κάποιος/α να αποτελέσει τον... τρίτο πόλο; 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο