Βέροια: Σταδιακό "τέλος" στην ταλαιπωρία του κέντρου λόγω των έργων της ΔΕΥΑΒ


Μετά από αρκετούς μήνες ταλαιπωρίας των κατοίκων και επιχειρήσεων του κέντρου της Βέροιας, στην περιοχή μεταξύ των οδών Βενιζέλου - Ανοίξεως - Εληάς, ξεκίνησε σταδιακά από την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 η τελική αποκατάσταση των τομών που έγιναν στο οδόστρωμα...

Η διαδικασία ξεκίνησε από την οδό Μπιζανίου και θα συνεχιστει στις οδούς Εμ. Ζάχου και Κονίτσης και θα συνεχιστεί στου υπόλοιπους δρόμους. 

Μάλιστα, όπως απάντησε στο InVeria.gr o πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης, στο τέλος της εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί η αποκατάσταση στο μεγαλύτερο μέρος του κέντρου και στη συνέχεια θα προχωρήσει η ασφαλτόστρωση στους δρόμους κάτω από την λεωφόρο Ανοίξεως.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργασίες αφορούσαν στην αντικατάσταση αμινατοσωλήνων από το δίκτυο ύδρευσης στις εν λόγω περιοχές, ενώ τους επόμενους μήνες θα γίνουν αντίστοιχες εργασίες στην περιοχή της οδού Θεσσαλονίκης και σε δρόμους προς το άλσος Παπάγου και όταν ολοκληρωθούν κι εκείνες δεν θα υπάρχουν αμιαντοσωλήνες σε όλο το δίκτυο της πόλης. 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο