Δήλωση του πρώην Δημάρχου Νάουσας Νίκου Κουτσογιάννη για αθώωσή του από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας


Δήλωση του πρώην Δημάρχου Νάουσας Νίκου Κουτσογιάννη, μετά από την αθωωτική απόφαση από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας:

Ακριβώς ένα χρόνο πριν ολόκληρο το προηγούμενο Δ.Σ Δήμου Νάουσας κλήθηκε στο Πταισματοδικείο Βέροιας να καταθέσει έπειτα από ακόμα μια μηνυτήρια αναφορά του κ. Βασιλείου που αφορούσε το κτίριο Έρια.

Υπενθυμίζω ότι οι προβολές του κινηματογράφου που πραγματοποιούνταν επί θητείας μου στον χώρο προβολών της Έρια κρίθηκαν νόμιμες και αθωώθηκα (έπειτα από μηνυτήρια αναφορά του ανωτέρω και του κ.Καραμπατζού).

Υπήρξε ιδιαίτερη αναστάτωση για τους δημοτικούς συμβούλους και δέχτηκα πάρα πολλά τηλεφωνήματα αγωνίας.

Εδώ οφείλω να ευχαριστήσω τους νομικούς της ομάδας μας κύριους Αποστόλου και Βαλσαμίδη που χρησιμοποίησαν την δικηγορική τους ιδιότητα για να βοηθήσουν τους συναδέλφους μας αφιλοκερδώς και όχι για να τους ταλαιπωρήσουν, όπως κάνουν άλλοι.

Η μηνυτήρια αναφορά μπήκε στο αρχείο κατά το μεγαλύτερο σκέλος της που αφορούσε τις προβολές του κινηματογράφου και την παραχώρηση του χώρου προβολών.

Εν τέλει παραπεμφθήκαμε τρία άτομα ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας για παράβαση καθήκοντος σχετικά με τον χώρο του κυλικείου που εξυπηρετούσε τους θεατές. Μάρτυρας κατηγορίας ο γνωστός.

Η απόφαση ήταν ομόφωνα αθώοι.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι είπαν την αλήθεια σεβόμενοι τον όρκο τους. Ότι ουδέποτε ζήτησα από τον οποιοδήποτε να ενεργήσει παρανόμως.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους στην ομάδα μου, φίλους πλέον, που ουδέποτε παρασύρθηκαν από τον ορυμαγδό των εις βάρος μου μηνύσεων, δεν αμφέβαλλαν για εμένα και δεν φοβήθηκαν να υπερασπιστούν αυτά που πιστεύουν.

Θέλω να ευχαριστήσω τον δικηγόρο μου Λάζαρο Μαντρατζή και την ομάδα του που εδώ και 7 χρόνια με υπερασπίζεται σε αμέτρητα δικαστήρια. Τον ευχαριστώ για την αγωνιστικότητα, τις πολύτιμες γνώσεις του, την αντοχή και την δύναμη του.

Έχω χάσει το μέτρημα των εις βάρος μου μηνύσεων από συγκεκριμένους πολέμιους.

Έχω χάσει το μέτρημα των χρημάτων που έχω δαπανήσει για την υπεράσπιση μου σε αντίθεση με τους μηνυτές που η δικηγορική τους ιδιότητα τους προσφέρει ατέλεια.

Το αποτέλεσμα όμως είναι ένα. Η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί όσο και αν προσπαθούν να την θάψουν μαζί με εμένα. Δεν τα κατάφεραν και με κάνουν πιο δυνατό.

Ο άδικος πόλεμος γεννά δίκαιες νίκες!
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο