"Έφυγε" ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της "Βασίλισσας του Βορρά" Γιώργος Σιούτης


Έφυγε από τη ζωή ο Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας, Γιώργος Σιούτης. Για τον θάνατό του εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους η ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ και ο Σύλλογος  Παλαιμάχων ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροια.

Συλλυπητήριο μήνυμα της ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ για τον θάνατο του Γιώργου Σιούτη

Σήμερα έφυγε από τη ζωή ένας άνθρωπος που αγάπησε και τίμησε τη φανέλα της Βασίλισσας του Βορρά. Ο Γιώργος Σιούτης ήρθε στη Βέροια το 1973 με μεταγραφή από τον Μακεδονικό Σιάτιστας. Το Σεπτέμβρη της ίδιας χρονιάς φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της ομάδας μας. Αγωνίστηκε στη Βέροια για δέκα συναπτά έτη, έχοντας συνολικά 202 συμμετοχές, 181 στη Β’ και 21 στην Α΄Εθνική, πετυχαίνοντας 41 γκολ! 
Μετά το τέλος της σπουδαίας ποδοσφαιρικής του καριέρας, ο Γιώργος Σιούτης έμεινε για πάντα στην πόλη μας. Από πρότυπο αθλητή, έγινε πρότυπο οικογενειάρχη και επιχειρηματία. Στην οικογένεια του εκλιπόντος, τη σύζυγο και τα δυο του παιδιά, σύσσωμη η οικογένεια της ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια.


Συλλυπητήριο μήνυμα Συλλόγου Παλαιμάχων ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροια για τον Γιώργο Σιούτη


Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τη θλίψη για τον αδόκητο χαμό του Γιώργου Σιούτη. Ήρθε από τη Σιάτιστα στη Βέροια για να παίξει ποδόσφαιρο, όμως έμεινε για μια ολόκληρη ζωή. Αγάπησε και αγαπήθηκε. Μεγάλος παίκτης, με 202 συμμετοχές και 41 γκολ. Έγραψε το όνομά του στις χρυσές σελίδες της Βασίλισσας του Βορρά της δεκαετίας του ’70 και του ’80. Άλλωστε, για την προσφορά του στην ομάδα της Βέροιας, ο Σιούτης τιμήθηκε από τον Σύλλογο Παλαιμάχων σε εκδήλωση τον Ιανουάριο του 2020.  Ήταν πάντα κοντά στην ομάδα, με το χαμόγελο  με τη θετική του ενέργεια. Αλλά και μετέπειτα ως έμπορος, άφησε πίσω του ένα λαμπρό όνομα, μια σπουδαία διαδρομή στην αγορά τη πόλης μας.

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο του εκλιπόντος Φιλοθέη και τα δυο του παιδιά, Μανώλη και Τάνια. 

Αιωνία σου η μνήμη φίλε μας και συμπαίκτη, Γιώργο Σιούτη.

Με εκτίμηση

Για τον Σύλλογο Παλαιμάχων ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροια

Ο πρόεδρος 
Τάκης Παπατζίκος
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο