Εύκολη νίκη με 3-0 απέσπασε η Βέροια από τον Ολυμπιακό Βόλου


Με άνεση σημείωσε την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα η Βέροια. Την Κυριακή το απόγευμα επικράτησε άνετα του Ολυμπιακού Βόλου με 3-0 και ανέβηκε στους επτά βαθμούς. Η Βέροια ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της και δεν απειλήθηκε καθόλου. Άνοιξε το σκορ στο πρώτο μέρος και σημείωσε άλλα δυο τέρματα στο πρώτο δεκάλεπτο της δευτέρου 45λεπτου και "κλείδωσε" τη νίκη.

Στο πρώτο μέρος το εικοσιπεντάλεπτο ήταν ισορροπημένο και χωρίς τελικές προσπάθειες στις δυο περιοχές. Καλύτερη στιγμή της Βέροιας ήταν ένα κόρνερ στο 17’που εκτελέστηκε από τον Πόζογλου αλλά για λίγα εκατοστά ο Πασάς δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Στην πρώτη της «καθαρή» ευκαιρία, η Βέροια άνοιξε το σκορ. Ο Μπουκουβάλας έκανε μια σέντρα από δεξιά, ο Πασάς πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά σημείωσε το 1-0.

Μετά το γκολ η Βέροια έκλεισε στο μισό γήπεδο τον Ολυμπιακό αλλά δεν κατάφερε να φτάσει σε δεύτερο γκολ. Στο 32’ είχαμε νέα σέντρα του Μπουκουβάλα και κεφαλιά του Πασά αλλά ο Ξενοδόχοφ μπλόκαρε. Στο 43’ ο Πεταυράκης σούταρε έξω από την περιοχή και ο Ξενοδόχοφ. Στο 45’ ο Πασάς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην αντίπαλη περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν καλά και εξουδετερώθηκε εύκολα από τον Ξενοδόχοφ.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια σημείωσε με δυο γρήγορα γκολ και απέκτησε νωρίς προβάδισμα νίκης.

Στο 52’ η Βέροια κέρδισε πέναλτι. Ο Πεταυράκης ανατράπηκε από τον Γραικός και ο διαιτητής σφύριξε παράβαση. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Πασάς κι έγραψε το 2-0.

Στο 55’ ο Μούργος εκτέλεσε κόρνερ και ο Σκόνδρας με κεφαλιά έγραψε το 3-0.

Μετά το 3-0 ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα. Οι δυο ομάδες έκαναν διαχείριση δυνάμεων, αφού ως γνωστόν την Τετάρτη ακολουθεί εμβόλιμη αγωνιστική.

Διαιτητής: Βρέσκας (Κορώνας, Διπλάρης)

ΒΕΡΟΙΑ: (Δερμιτζάκης) Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (58’ Ράμος), Γαβριηλίδης (76’ Περδίκης), Μούργος (58’ Φοφανά), Πόζογλου (76’ Ντίνας), Γιακουμάκης, Πασάς (63’ Ισαακίδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: (Βαζάκας) Ξενοδόχοφ, Γραικός (85’ Χασέκ), Να, Φιλίποβιτς, Παπακώστας, Κατσούκης (62’ Μαρκοπουλιώτης), Σκοπελίτης, Κόλα (85’ Χατζής), Κουντουριώτης (66’ Σουλεϊμάν), Μπάτροβιτς (85’ Ντουάρτε), Βερνάδος.

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο