Mελέτη ανέγερσης νέου κτιρίου 122 κλινών διαμονής στη Σχολή Μετεκπαίδευσης ΕΛ.ΑΣ. στη Βέροια υπέγραψε ο Κ. Καλαϊτζίδης


Δελτίο Τύπου από Π.Ε. Ημαθίας: 

Παρουσία του Υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχάλη Καραμαλάκη, υπογράφηκε στην Αθήνα από τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, η μελέτη ανέγερσης στη Βέροια, νέου κτιρίου κοιτώνων διαμονής, δυναμικότητας 122 κλινών, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής  Αστυνομίας. 

Η μελέτη χρηματοδοτείται από την Περιφερική Ενότητα Ημαθίας με το ποσό των 653.059 ευρώ, μέσα από τις πιστώσεις του Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών 2021.

Παρόντες στην υπογραφή της σύμβασης ήταν επίσης, ο ταξίαρχος Δημήτριος Παντελής  προϊστάμενος στον Κλάδο Διαχειριστικής Τεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής/Α.Ε.Α.  και η αστυνομική υποδιευθύντρια Σοφία Γαϊτανίδου Διοικήτρια της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της ΕΛΑΣ στη Βέροια.

Με το έργο αυτό, στο πλαίσιο και των ευρύτερων κατευθύνσεων που χαράζει ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας σε επίπεδο Κεντρικής Μακεδονίας, δρομολογείται μια σύγχρονη και σημαντική αναβάθμιση της κτιριακής υποδομής  της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της ΕΛΑΣ στη Βέροια, που θα οδηγήσει σε αντίστοιχη αύξηση των εκπαιδευομένων που θα έρχονται στη Βέροια για τον σκοπό αυτό. 

Παράλληλα θα αυξηθούν οι χωροταξικές δυνατότητες για διοργάνωση ημερίδων, σεμιναρίων και άλλων εκπαιδευτικών - ενημερωτικών δραστηριοτήτων, στους χώρους της Σχολής. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την τελική εκπόνηση της μελέτης, ο προγραμματισμός της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, προβλέπει την ένταξή της, σε επιχειρησιακό πρόγραμμα χρηματοδοτήσεων για την έναρξη κατασκευής του έργου.



 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο