Νίκη της Βέροιας επί του ΠΑΟΚ Β' και πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα


Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της Βέροιας από την Θεσσαλονίκη. Αν και βρέθηκε με το... καλησπέρα πίσω στο σκορ, ανέτρεψε το 0-1 και επικράτησε του ΠΑΟΚ Β' με 1-2.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα:


Το πρώτο μέρος ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν πολύ νωρίς το σκορ αλλά η Βέροια πίεσε ψηλά και έκανε την ανατροπή.

Ο ΠΑΟΚ Β’ ξεκίνησε το ματς με γκολ. Μόλις στο 2’ έγινε ένα σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε πόδια, στρώθηκε στον Πανίδη και ο τελευταίος με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι στο 17’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 2-0. Ο Φασίδης έβγαλε μόνο τον Πανίδη, ο τελευταίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Βελλίδης απόκρουσε και έσωσε την εστία του.

Η Βέροια ισοφάρισε 23’. Ο Πόζογλου έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και ο Γιακουμάκης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.  Πριν προλάβει να συνέλθει ο ΠΑΟΚ από την ισοφάριση, η Βέροια πήρε το προβάδισμα. Στο 24’ ο Παναγιώτου ανέτρεψε τον Γιακουμάκη και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Στο 25’ ο Πασάς εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών και έγραψε το 1-2.

Στο 33’ η Βέροια είχε άλλη μια καλή στιγμή. Ο Μπουκουβάλας έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Πόζογλου προσπάθησε να κάνει ανάποδο ψαλίδι μέσα στην περιοχή, η μπάλα κατέληξε στον Πασά αλλά το σουτ που επιχείρησε κόντραρε σε πόδι και κατέληξε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια εκτός από το προβάδισμά της απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα. Στο 51’ ο Σαλαμούρας αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας και ήταν πιο απειλητικός. Στο 53’ ο Γαϊτανίδης έκανε σουτ έξω από την περιοχή και ανάγκασε τον Βελλίδη να αποκρούσει δύσκολα. Στο 62’ πάλι ο Γαϊτανίδης έκανε ένα πλασέ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Από την πλευρά της η Βέροια έχασε μέτρα στο γήπεδο ενώ είχε μια βολίδα με τον Μούργο στο 61’ αλλά ο Βελλίδης απόκρουσε.

Στο τελευταίο 12λεπτο, η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε. Ο Πεταυράκης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε στο 78’. Στο 87' ο ΠΑΟΚ έχασε και άλλον παίκτη. Ο Τάχαρος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη για θέατρο και αποβλήθηκε.

Διαιτητής: Καλατζής (Δέλλιος, Καμπερίδης)

ΠΑΟΚ Β’: Μπουργάνης, Τάχατος, Τσαούσης, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Μελετίδης (46’ Ουεντραόγκο), Σαλαμούρας, Τζίμας (46’ Χατζηστραβός), Σπυρίδης (70’ Γρόσδης), Φασίδης (46’ Γαϊτανίδης), Πανίδης (70’ Γκορντεζιάνι).

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Μαραγκός, Πεταυράκης, Οικονόμου (57’ Μπλέτσας), Γαβριηλίδης, Μούργος (77’ Ράμος), Πόζογλου (88' Παπαχρήστος), Πασάς, Γιακουμάκης (77’ Φοφανά).

Αποτελέσματα

Καβάλα – Ξάνθη 0-6 
Αλμωπός Αριδαίας – Πιερικός 3-1
Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων Πόντου 3-2 
ΠΑΟΚ Β  – ΝΠΣ Βέροια 1-2 
Τρίκαλα – Ηρακλής 0-0
ΑΕΛ – Πανσερραϊκός 2-0
Απόλλων Λάρισας – Ολυμπιακός Β 2-2
Νίκη Βόλου – Αναγέννηση Καρδίτσας (25/11)
Ρεπό: Θεσπρωτός

Η βαθμολογία

Βέροια 10
Ξάνθη 7
Ολυμπιακός Β' 7
Αναγέννηση Καρδίτσας 6
ΑΕΛ 6
Αλμωπός Αριδαίας 6
Ολυμπιακός Βόλου 5
Ηρακλής 4
Πιερικός 4
Απόλλων Πόντου 4
Πανσερραϊκός 3
Νίκη Βόλου 3
Θεσπρωτός 3
Τρίκαλα 3
ΠΑΟΚ Β' 2
Απόλλων Λάρισας 2
Καβάλα 0

Επόμενη αγωνιστική

Βέροια - Τρίκαλα
Ηρακλής - Λάρισα
Πανσερραϊκός - Απόλλων Λάρισας
Απόλλων Πόντου - ΠΑΟΚ Β'
Αναγέννηση Καρδίτσας - Ολυμπιακός Βόλου
Πιερικός - Νίκη Βόλου
Ξάνθη - Αλμωπός
Θεσπρωτός - Καβάλα

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο