Ο Κυριάκος ανέβαλε ο Συνέδριο της ΝΔ και... μας κόπηκε η όρεξη


Εκεί που λέγαμε ότι άρχισε να "ξαναζεσταίνεται" το ενδιαφέρον των πολιτών για θέματα εκτός του κορωνοϊού, εκεί που είδαμε πολιτική κίνηση και εκδηλώσεις στην Ημαθία, εκεί που ακόμα και οι εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου φαντάζουν... όαση μέσα στην απραξία, ήρθε η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αναστείλει τις εργασίες του Συνεδρίου του κόμματος που ήταν προγραμματισμένο για τον Δεκέμβριου του 2021 και... μας κόπηκε η όρεξη. 

Άλλωστε, μας είχε ανοίξει τόσο πολύ που δεν μας πείραξε που έγιναν εκλογές... χωρίς καν να γίνουν για να αναδειχθούν τα τοπικά όργανα της ΝΔ στην Ημαθία. Πάλι καλά που το ΚΙΝ.ΑΛ. δεν μάσησε ούτε από απώλειες, ούτε από κορωνοϊούς, ούτε από γενικότερο κλίμα και συνέχισε κανονικά τις διαδικασίες του. 

Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, που εδώ και 2 χρόνια κανονίζει συνέδριο για να... ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις του μετά την ήττα του 2019, του προτείνουμε να μην... βιάζεται. Όπως πάει, θα κάνει συνολική αποτίμηση και των εκλογών του 2019 και των επόμενων εκλογών (του 2022 ή/και του 2023), αν τελικά δεν τα καταφέρει να προχωρήσει τις διαδικασίες που προγραμματίζει για τον Γενάρη του 2022. Μέχρι τότε θα έχει ξεκαθαρίσει και το τοπίο, ίσως δούμε την... επαναπασοκοποίηση κάποιων σημερινών πρώην Πασόκων, ίσως δούμε και καμιά νέα... διάσπαση στον πολυκερματισμένο χώρο της κεντροαριστεράς. Για αυτό λέμε, ας μην βιάζεται, κάπου στα μέσα του τρέχοντος αιώνα μπορεί να... ανασυγκροτηθεί. 

Πάντως, από το Φθινόπωρο του 2022 θα αρχίσουν να "ζεσταίνονται" και οι αυτοδιοικητικές... μηχανές, οπότε δεν θα μας νοιάζει και πολύ για τα κεντρικά!
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο