Σύμβαση για ανακατασκευή αποδυτηρίων και wc στο γυμναστήριο των ΕΠΑΛ και ΕΝΕΕΓΥΛ Βέροιας υπέγραψε ο Δ. Βέροιας


Δελτίο Τύπου Δ. Βέροιας: Στην υπογραφή σύμβασης για το έργο με τίτλο: «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ WC, ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΠΑΛ ΚΑΙ ΤΕΕ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ» προχώρησαν ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και ο κ. Πέτρος Αγαθαγγελίδης, Πολ. Μηχ. –Ε.Δ.Ε., νόμιμος εκπρόσωπος της Κ/Ξ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΙΔΗΣ Π. – ΛΥΜΟΥΣΗΣ Δ., που εδρεύει στην Βέροια.

Ο Δήμος Βέροιας ως φορέας υλοποίησης και κύριος του έργου υπέγραψε τη σύμβαση για την εκτέλεσή του από τον ανάδοχο, στην οποία περιλαμβάνονται εγκαταστάσεις ύδρευσης, αποχέτευσης και ηλεκτρολογικές. Θα τοποθετηθούν νέες πόρτες αλουμινίου, θα κατασκευαστούν επιστρώσεις με πλακάκια δαπέδων και τοίχων και θα γίνουν εσωτερικοί χρωματισμοί των τοίχων του κτιρίου.

Το πρώτο τμήμα του έργου περιλαμβάνει εργασίες ανακαίνισης του WC κοριτσιών του ΤΕΕ Ειδικής αγωγής Βέροιας, καθώς το WC των αγοριών είχε πρόσφατα ανακαινιστεί και το δεύτερο τμήμα εργασίες ανακαίνισης των αποδυτηρίων – W.C του Γυμναστηρίου του ΕΠΑΛ Βέροιας.

(σημείωση InVeria.gr: Όπου αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του Δ. Βέροιας ο όρος "ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής" εννοεί την σχολική δομή που εδώ και λίγα χρόνια ονομάζεται "Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Βέροιας" - ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Βέροιας και εδρεύει στο Εργοχώρι Βέροιας, γειτνιάζον με το 5ο ΓΕΛ, το ΕΠΑΛ Βέροιας κλπ)
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο