Τα Λευκόπουλος Alfa Markets πάνε... Χριστουγεννιάτικό Χωρίο στη Βέροια!


Με πολύ καλή διάθεση περιμένουν την έναρξη του Χριστουγεννιάτικου χωριού, της "Ευχούπολης", στη Βέροια τα Λευκόπουλος Alfa Markets, τα οποία μαθαίνουμε ότι είναι από τις πρώτες επιχειρήσεις της πόλης που αγκάλιασαν την ιδιωτική πρωτοβουλία που έρχεται να δώσει άλλο αέρα στην εορταστική κίνηση της ημέρες των Χριστουγέννων και θα έχουν το δικό τους "σπιτάκι" στην καρδιά του χωριού. 

Όπως δείχνουν οι αντιδράσεις των χρηστών των social media πάντως, το ενδιαφέρον για το Χριστουγεννιάτικο χωριό της Βέροιας έχει επεκταθεί εκτός του νομού και θεωρείται δεδομένο ότι οικογένειες από Πέλλα, Πιερία, Κοζάνη, αλλά και Θεσσαλονίκη θα βρεθούν στη Βέροια από τις 10 Δεκεμβρίου 2021 έως τις 9 Ιανουαρίου 2022 για το επισκεφθούν. Φυσικά, δεν το συζητάμε για τις οικογένειες από την Ημαθία, που είναι σαν... να έχουν πάει ήδη! 

Να σημειωθεί ότι στο Χριστουγεννιάτικο χωριό, που αποτελεί ιδιωτική πρωτοβουλία, θα συμμετέχουν πολλές επιχειρήσεις της Ημαθίας, ενώ από την όλη κίνηση θεωρείται δεδομένο ότι και η αγορά της Βέροιας (εμπόριο και εστίαση) θα λάβουν μια μεγάλη... οικονομική τονωτική ένεση. Και μακάρι να γίνει έτσι!
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο