Θέλεις να είσαι πάντα στιλάτος; Δες πώς θα το πετύχεις


Ομολογουμένως, τα πράγματα είναι λίγο πιο εύκολα για τις γυναίκες σε ό,τι αφορά τη μόδα και το στυλ. Εξάλλου, ασχολούνται πολύ περισσότερο με όλα αυτά σε σχέση με τους άντρες. Ή μήπως όχι; Υπάρχουν και άντρες οι οποίοι είναι πάντα απίστευτα στιλάτοι και τα look τους είναι αξιοζήλευτα. 
Αν θέλεις κι εσύ με τη σειρά σου να έχεις περισσότερο στυλ, όποια και αν είναι η περίσταση, ρίξε μια ματιά στις συμβουλές που ακολουθούν για να το πετύχεις.

1. Φρόντισε τον εαυτό σου
Το στυλ δεν είναι απαραίτητο ότι ξεκινά από τα ρούχα που φοράς. Ίσως ακόμη πιο σημαντικό είναι το να φροντίζεις τον εαυτό σου. Δηλαδή, να κουρεύεσαι με τρόπο που σου πηγαίνει, να φροντίζεις τα γένια και τα νύχια σου, να φοράς μια κολόνια που σου ταιριάζει κ.ο.κ. Αν προσέχεις την εξωτερική σου εμφάνιση, όχι μόνο θα έχεις στυλ, αλλά θα νιώθεις και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

2. Το να ντύνεσαι καλά είναι skill και μπορείς να το αναπτύξεις
Ναι, είναι αλήθεια. Το να ντύνεσαι καλά είναι skill. Κανείς δεν γεννιέται, γνωρίζοντας αμέσως το στυλ που του ταιριάζει και τα trends που πρέπει να αφομοιώσει για να το πετύχει. Είναι ένα skill το οποίο μπορείς να αναπτύξεις και ο τρόπος για να το κάνεις είναι απλός. Να βάζεις σκέψη καθημερινά στο πώς θα ντυθείς και να συνεχίσεις να αναπτύσσεις και να εμπλουτίζεις τα look που σου πηγαίνουν.

3. Μην πιέζεσαι με τα trends
Μια που μιλήσαμε για trends, ας τονίσουμε ότι δεν πρέπει να πιέζεσαι εξαιτίας τους. Οι άνθρωποι που έχουν στυλ βρίσκουν ισορροπίες. Δεν επενδύουν μόνο σε ρούχα που είναι της μόδας, αλλά και σε κλασικά κομμάτια τα οποία δεν βγαίνουν ποτέ από τη μόδα (βλ. για παράδειγμα τα τζιν). Οπότε δεν χρειάζεται να ακολουθείς κάθε trend, ειδικά αν δεν σε εκφράζει κιόλας.

4. Τα ρούχα πρέπει να έχουν το σωστό fit
Θα ξαφνιαζόσουν με το πόσο άσχημο φαίνεται ένα πουκάμισο που δεν εφαρμόζει σωστά στο σώμα. Το ίδιο ισχύει και με όλα τα υπόλοιπα ρούχα. Πρέπει να έχουν το σωστό fit, δηλαδή να είναι κατάλληλα για το σώμα σου και να το κολακεύουν. Αν τα μανίκια του πουκαμίσου σου είναι πολύ κοντά, αν το φούτερ σου είναι υπερβολικά φαρδύ, αν η μπλούζα σου είναι πολύ κολλητή, αυτό σίγουρα δεν θα σε βοηθήσει να φαίνεσαι στιλάτος και κομψός.

Αν θέλεις να κάνεις μια ανανέωση στην ντουλάπα σου με ρούχα που θα σε βοηθήσουν να έχεις πάντα στυλ, σου έχουμε καλά νέα. Πλησιάζει η Black Friday 2021 στη Celestino! Και όχι μόνο αυτό, αλλά την ακολουθεί και η Cyber Monday. Να ρίχνεις τακτικές ματιές στο διαδικτυακό της κατάστημα, γιατί αυτές οι προσφορές είναι η ευκαιρία σου να αναδιαμορφώσεις όλη σου την ντουλάπα, αν το θες!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο