Θετικός στον κορωνοϊό ο Δήμαρχος Βέροιας


Την είδηση ότι νοσεί από κορωνοϊό κοινοποίησε στα social media ο Δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης

Ο κ. Βοργιαζίδης αναφέρει ότι παρά τον εμβολιασμό του και την ιδιαίτερη προσοχή που επιδείκνυε στις υπηρεσιακές και προσωπικές του επαφές, τελικά "συναντήθηκε" με τον κορωνοϊό...

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου:

Εχθές ύστερα από ελαφριά αδιαθεσία και μετά από σχετικό μοριακό έλεγχο, επιβεβαιώθηκε ότι  ήρθε και  η δική μου σειρά να συναντηθώ με τον κορονοϊό, παρότι όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας πρόσεχα ιδιαίτερα, φορώντας μάσκα σε όλες μου τις επαφές, τόσο τις υπηρεσιακές όσο και τις ιδιωτικές. Να όμως που μπορεί να συμβεί ακόμη κι έτσι. 
Δυστυχώς, όπως είναι απ’ όλους κατανοητό, η εξέλιξη αυτή επιβάλλει την παραμονή μου μακριά από το Δημαρχείο για τις επόμενες 10 ημέρες, προσπαθώντας βέβαια, όσο μου επιτρέπουν οι συνθήκες, να συμμετέχω εξ’ αποστάσεως στην καθημερινότητα του Δήμου, με την πολύτιμη βοήθεια της τεχνολογίας και των συνεργατών μου. 
Καθότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος πιστεύω πως όλα θα εξελιχθούν καλά και σε λίγες ημέρες θα είμαι σε θέση να επιστρέψω δυνατός και υγιής πίσω στα καθήκοντα μου, αποφεύγοντας μεγαλύτερες περιπέτειες.  
Όπως φαίνεται, φέτος το χειμώνα, ακόμη και αν είμαστε προσεκτικοί μια συνάντηση με το ιό είναι πολύ πιθανή. Οπότε θα ήταν σίγουρα καλύτερο αν αυτό συμβεί να μας βρει όλους εμβολιασμένους, αξιοποιώντας το μοναδικό αποδεδειγμένα όπλο που έχουμε αυτή τη στιγμή για να προστατευτούμε και να προστατεύσουμε. Να είμαστε όλοι καλά.
 
Εμείς με τη σειρά μας ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον κ. Βοργιαζίδη και να περάσει την ασθένεια όσο πιο ήπια γίνεται! Σιδερένιος Δήμαρχε!
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο