Τιμήθηκε η Ημέρα της Εθνικής Αντίστασης στη Βέροια (φώτο)


Η Ημέρα της Εθνικής Αντίστασης τιμήθηκε στη Βέροια, το πρωί της Κυριακής (28/11/2021). Το πρωί τελέστηκε δοξολογία το Ναό Αγ. Αντωνίου Βέροιας και στη συνέχεια, στο πάρκο της Εληάς, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση από τον Αρχιμ. Αμφιλόχιο Πατρίκα, εκφωνήθηκε ομιλία από τον πρόεδρο της ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας Κώστα Ρίζο και έγινε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης (άγαλμα αντάρτη). 

Παρόντες ήταν ο βουλευτής Ημαθίας Άγγελος Τόλκας, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, εκπρόσωποι του Στρατού, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ο επικεφαλής Αντώνης Μαρκούλης και μέλη της δημοτικής παράταξης "Προτεραιότητα στον Πολίτη", αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι Βέροιας, ο πρώην Νομάρχης Ημαθίας και πρώην Δήμαρχος Βέροιας Ανδρέας Βλαζάκης, εκπρόσωπος της Π.Ε. Ημαθίας, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Δημήτρης Πυρινός, εκπρόσωποι οργανώσεων κ.α.












































Ξεχωριστή κατάθεση από ΚΚΕ και ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ

Νωρίτερα, μέλη του ΚΚΕ μετέβησαν στο μνημείο και κατέθεσαν στεφάνια. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση: 

Κατάθεση στεφάνων για την Ημέρα Εθνικής Αντίστασης πραγματοποίησε το Παράρτημα Βέροιας της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και η Τομεακή Επιτροπή Ημαθίας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας.

Εκ μέρους της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ στεφάνι κατέθεσε ο Λαζαρίδης Μπάμπης, Πρόεδρος του Παραρτήματος Βέροιας ενώ εκ μέρους του ΚΚΕ στεφάνι κατέθεσε ο Τσεχελίδης Γιάννης, Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Ημαθίας. Μετά την κατάθεση στεφάνων ακολούθησε ενός λεπτού σιγή.


 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο