Το... come back του πρ. βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Τάσου Σιδηρόπουλου!

Ήταν ένας ισχυρός πολιτικός παράγοντας της Ημαθίας, παραμένει ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος και επαγγελματίας, ωστόσο στα δημόσια πράγματα τον είχαμε... χάσει τα τελευταία χρόνια. 

Ο λόγος για τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Τάσο Σιδηρόπουλο, τον οποίο είδαμε στην συγκέντρωση μελών του ΚΙΝ.ΑΛ. στην "Ελιά", με αφορμή την παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου, ενόψει των εκλογών του νέου προέδρου του Κινήματος.

Δεν γνωρίζουμε αν η παρουσία του κ. Σιδηρόπουλου σημαίνει και στήριξη στην υποψηφιότητα του πρώην πρωθυπουργού ή παρέστη ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ χωρίς να λαμβάνει ανοιχτά θέση. Πάντως όταν τον είδε ο Γιώργος Παπανδρέου του απηύθυνε εγκάρδιο χαιρετισμό, ως παλιοί συνεργάτες στο κόμμα και την κυβέρνηση. 

Σε κάθε περίπτωση, ο Τάσος Σιδηρόπουλος εξακολουθεί να διατηρεί το χαμηλό και ανθρώπινο προφίλ, όπως ήταν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την βουλευτική του θητεία. 

Να σημειωθεί ότι εδώ και καιρό ακούγεται έντονα το όνομά του για δυναμικό... come back στην πολιτική σκηνή, κάτι που ενδεχομένως θα ταράξει και τα τοπικά πολιτικά... νερά, όπως άλλωστε έγινε και πανελλαδικά με τις εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο