Βιωματικά σεμινάρια σεξουαλικής αγωγής σε εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από το Κέντρο Πρόληψης ΠΡΟΣΒΑΣΗ


Δελτίο Τύπου από Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Ημαθίας ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ υποστηρίζοντας τους/τις εκπαιδευτικούς που προτίθενται να ασχοληθούν με τη Σεξουαλική Αγωγή στα πλαίσια των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων στο Σχολείο, υλοποίησε σε συνεργασία με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Λένα Δημητριάδου, δύο διήμερες διά ζώσης βιωματικές εκπαιδεύσεις, στις 3, 4 και στις 10, 11/11, στο υλικό «Μ’ αγαπά.. δε μ’ αγαπά..» που εκπονήθηκε από το Κέντρο Πρόληψης «Σείριος» του Δήμου Θεσσαλονίκης. 

Οι Εκπαιδευτικοί μέσα σε ένα κλίμα εμπιστοσύνης είχαν την ευκαιρία να επεξεργαστούν θέματα όπως την έννοια της σεξουαλικότητας, των προσωπικών αξιών και πεποιθήσεων τους γύρω από αυτή, των επιρροών που τις καθορίζουν, την αυτοεκτίμηση, τα όρια και τις προϋποθέσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη μιας υγιούς σεξουαλικότητας.

Ευχαριστούμε την κ. Λένα Δημητριάδου για τη διαχρονική συνεργασία και υποστήριξη των Προγραμμάτων Πρόληψης. Ευχαριστούμε και τις/τους εκπαιδευτικούς για τον ενθουσιασμό με τον οποίο συμμετείχαν και τη θετική ανατροφοδότηση που μας έδωσαν σε σχέση με την εμπειρία της εκπαίδευσης τους.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο