«Βιβλίο - τα φύλλα που μιλάνε»: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Βέροιας "Θ. Ζωγιοπούλου" (30/11)


Δελτίο Τύπου: Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Θ. Ζωγιοπούλου, επιλέχθηκε και βρίσκεται ανάμεσα στις 15 πρώτες βιβλιοθήκες της Ελλάδας – που θα φιλοξενήσει την μουσειοσκευή με τίτλο: «Βιβλίο - τα φύλλα που μιλάνε», στο πλαίσιο της δράσης «Το Παιδικό Μουσείο Exploration ταξιδεύει στις βιβλιοθήκες της Ελλάδας». 

Το Παιδικό Μουσείο Exploration είναι το πρώτο κινητό παιδικό μουσείο στην Ελλάδα που ταξιδεύει συνεχώς παντού για όλα τα παιδιά! Με αποσκευές τα εκθέματα και τις συλλογές του, βρίσκεται σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας για να βοηθήσει τα παιδιά να εξερευνήσουν, να ανακαλύψουν και να παίξουν!

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από την Τρίτη  30 Νοεμβρίου ως και την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, στα ανακαινισμένα αναγνωστήρια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης «Θ. Ζωγιοπούλου». Έχει θέμα την «Εξερεύνηση και ανακάλυψη της ιστορίας του βιβλίου», μέσα από μουσειοσκευή η οποία περιλαμβάνει εκπαιδευτικό υλικό με προτεινόμενες δραστηριότητες. Ελάτε να ταξιδέψουμε πίσω στο χρόνο και να ανακαλύψουμε την ιστορία του βιβλίου.
 
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού απο 8-12 ετών.
 
Λόγω των επιδημιολογικών δεδομένων ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς και όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Δηλώσεις συμμετοχής από την Δευτέρα 29/11/2021 στο τηλ. 2331024879,  
Υπεύθυνη προγράμματος – Εμψυχώτρια Βούλα Κοτσάλου.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο