Χωρίς αυξήσεις τα δημοτικά τέλη του Δ. Βέροιας - Δωρεάν οι πολιτικοί γάμοι τον Μάρτιο


Στα ίδια επίπεδα έμειναν σε γενικές γραμμές τα ανταποδοτικά δημοτικά τέλη της Βέροιας, όπως αποφάσισε τη Δευτέρα (15/11/2021) το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ωστόσο, ειδικά για τον μήνα Μάρτιο αποφασίστηκε η κατάργηση του τέλους τέλεσης πολιτικών γάμων στο Δ. Βέροιας, στο πλαίσιο της σκέψης για συνδυασμό των πολιτικών γάμων με την ανθοφορία των ροδακινιών για τουριστικούς λόγους, ενώ αποφασίστηκε και η μείωση των τελών άρδευσης στην Κοινότητα Συκιάς, για να εξισορροπηθεί με τα τέλη άλλων κοινοτήτων. 

Ο επικεφαλής της παράταξης "Προτεραιότητα στον Πολίτη" Αντώνης Μαρκούλης κατέθεσε πρόταση για πλήρη κατάργηση του "γαμόσημου", των τελών για τέλεση πολιτικών γάμων δηλαδή, ενώ για όλα τα υπόλοιπα θέματα πρότεινε μείωση κατά 50%. 

Απαντώντας σχετικά ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Στέλιος Ασλάνογλου σημείωσε ότι έχουν να γίνουν αυξήσεις στο Δήμο 7 χρόνια και με βάση τον υφέρποντα πληθωρισμό που κυμαίνεται μεταξύ 2-3% όλα αυτά τα χρόνια, θα έπρεπε να είχαν γίνει αυξήσεις 15 με 20%. Συνεπώς, και μόνο η απορρόφηση των πληρωριστικών αυξήσεων θεωρείται μείωση. 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο