5 λόγοι για να φοράτε γυαλιά ηλίου τους κρύους μήνες


Πολλοί άνθρωποι είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι στο φως, γεγονός που δημιουργεί την ανάγκη για ποιοτικά γυαλιά ηλίου και συνεχή χρήση.

Νοσταλγία για το απαλό καλοκαιρινό αεράκι kαι τις ατελείωτες στιγμές διασκέδασης, τις πολυάριθμες ευκαιρίες να φαίνεστε τέλεια - με το πέρασμα του καλοκαιριού, πολλοί από εμάς νιώθουμε λίγο κατάθλιψη, αλλά αυτό δεν είναι το τέλος! Και ο χειμώνας θα μπορούσε να γίνει αγαπημένη εποχή, αρκεί να ξέρουμε πώς να τον αντιμετωπίσουμε, πώς να δείχνουμε εντυπωσιακές. Για το σκοπό αυτό πρέπει να κάνετε δύο πράγματα - να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα https://skyoptic.gr/ και να χαμογελάσετε στις προσφορές εκεί.

Είναι τα γυαλιά ηλίου κατάλληλα για οδήγηση
Δεν είναι καλή ιδέα να αφήσετε αυτό το αξεσουάρ να μαζεύει σκόνη,ξεχασμένο στο ντουλάπι. Ακόμα κι αν είναι φθινόπωρο ή χειμώνας δεν υπάρχει λόγος να να μην προστατεύετε τα μάτια σας από αντανάκλαση του φωτός και όχι μόνο. Κάθε ποιοτικό μοντέλο γυαλιά ηλίου παρέχει προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και διαθέτει μια αξιόπιστη προστασία της όρασής μας, γεγονός που καθιστά αυτό το είδος προϊόντων εξαιρετικό για οδήγηση.

Πώς προστατεύουν
Φοράμε γυαλιά κυρίως το καλοκαίρι. Αυτό το διάστημα του χρόνου είναι απαράδεκτο ακόμη και να βγαίνουμε έξω αν δεν έχουμε φροντίσει να είναι κοντά μας το αγαπημένο μας αξεσουάρ. Έξω κάνει ζέστη, και η ανεβασμένη διάθεση δεν μας αφήνει μέχρι την επόμενη συνάντησή μας με το ηλιοβασίλεμα. Είναι πιθανό όλο αυτό το διάστημα να μην βγάζουμε καθόλου τα γυαλιά ηλίου, ειδικά αν είμαστε συνεχώς σε κίνηση και σπάνια μένουμε στο γραφείο ή στο σπίτι.

Πολλοί άνθρωποι είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι στο φως, γεγονός που δημιουργεί την ανάγκη για ποιοτικά γυαλιά ηλίου λόγω της συνεχής χρήσης. Ακόμα και τον Δεκέμβριο, καλό είναι να τα φοράμε, καθώς τα οφέλη από τη χρήση του είναι πολλά:
Η όραση βελτιώνεται;
Ο πονοκέφαλος που προκαλείται από τις επιβλαβείς ακτίνες μειώνεται σημαντικά;
Η ξηροφθαλμία εξαλείφεται;
Δεν υπάρχει ένταση κατά την διάρκεια της οδήγησης;
Προστασία του μπλε φωτός;
Βελτίωση του στυλ σας.
Φοράτε καλά γυαλιά και μην κάνετε συμβιβασμούς στην ποιότητά τους. Παραγγείλτε από το Skyoptic.

Τι προστασία είναι καλό να έχουν τα γυαλιά ηλίου
Η ποικιλία της προστασίας των ματιών από το ήλιο είναι τεράστια. Αυτό ακριβώς είναι το γεγονός που προκαλεί κάποιες δυσκολίες πώς να επιλέξουμε τα καταλληλότερα γυαλιά ηλίου για μας. Για να είμαστε σίγουροι ότι η επένδυσή μας δεν θα είναι μάταιη, πρέπει να γνωρίζουμε και τις 5 κατηγορίες φίλτρων, καθεμία από τις οποίες έχει τα δικά τις οφέλη:
0-10% - προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες (μόνο);
40% - σε ηλιόλουστο και συννεφιασμένο καιρό;
έως 70% - κατάλληλο για οδήγηση;
έως και 85% - σε έντονο ηλιακό φως;
95-100% - προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και το υπέρυθρο φως.

Φροντίστε τα μάτια σας με το Skyoptic.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο