Αυτόκλητοι τιμωροί απήγαγαν και μετέφεραν στο Α.Τ. διευθυντή σχολείου στην Πιερία επειδή... εφαρμόζει τα υγειονομικά πρωτόκολλα


Ξεπέρασαν τα όρια της φαιδρότητας και έφτασαν στην παραβατικότητα ορισμένοι τύποι που αυτοαποκαλούνται "θεματοφύλακες του συντάγματος", καθώς πέρα από τις διάφορες δράσεις σε διάφορες περιοχές της Β. Ελλάδος, έφτασαν στο σημείο να επιτεθούν, να περάσουν χειροπέδες και να μεταφέρουν στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγινίου τον διευθυντή του Γυμνασίου Αιγινίου, το πρωί της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου 2021. 

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο της Πιερίας odelalis.gr, ο διευθυντής έχει κάποιες εκδορές και για αυτό κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, ενώ προσήχθησαν 11 άτομα αυτής της ομάδας που απήγαγε τον διευθυντή του σχολείου.

Ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Αναστάσιος Μανώλας σοκαρισμένος από το περιστατικό εκτιμά ότι αυτά τα άτομα δεν πρέπει να είναι από την περιοχή.

«Ο τέλειος παραλογισμός οι παράνομοι οδήγησαν στο νόμο τον διευθυντή του γυμνασίου. Τον απήγαγαν, του έβαλαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στον αστυνομικό τμήμα», δήλωσε στον status fm ο Δήμαρχος της περιοχής.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια