Εκτός πραγματικότητας (του Αντ. Μαρκούλη)


Άποψη, του Αντώνη Μαρκούλη: Στην αρχή ήταν η κοινοβουλευτική αναφορά του για τα μνημόνια. Στα τέλη του 2021, ο Έλληνας πρωθυπουργός «ανακάλυψε» ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας έβαλαν τη χώρα στα μνημόνια! Στη συνέχεια, τόλμησε να εκστομίσει ότι δεν έχει στοιχεία για το αν η θνητότητα από κορωνοϊό είναι υψηλότερη εκτός ΜΕΘ…

Τόσο τραγική έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα για τον Έλληνα πρωθυπουργό, που ούτε τα φιλικά προς αυτόν μέσα ενημέρωσης δεν κατάφεραν να ανασκευάσουν ή να περισώσουν. Ίσως γι’ αυτό και η επίσκεψη στην Ιερά Σύνοδο. Σε αναζήτηση ενός θαύματος.

Τα περί ένταξης στα μνημόνια, μπορεί φυσικά να τα διαψεύσει ακόμη και ένας μαθητής δημοτικού. Τώρα, πώς το είπε ολόκληρος πρωθυπουργός, μην ρωτάτε.

Για δε τα περί θανάτων εκτός ΜΕΘ, το ηχηρότατο ράπισμα έρχεται από τον πιστό συνεργάτη του σε θέματα πανδημίας, Σωτήρη Τσιόδρα. Κάθε άλλο σχόλιο περιττεύει.

Λίγο να τον αφήσουν «λυτό» οι επικοινωνιολόγοι του τον Μητσοτάκη και τα κάνει μαντάρα! 

Ήρεμα ρωτάω: αλήθεια, εσείς θα μπορούσατε να τον εμπιστευτείτε ως υπεύθυνο στην επιχείρησή σας; Ή θα χρεωνόσασταν μαζί… και τον επικοινωνιολόγο του, για να ωραιοποιεί τις ζημιές που θα σας καταφέρνει;

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο τα πρωθυπουργικά και κυβερνητικά λάθη και τα αποτελέσματά τους μεγαλώνουν και σφίγγουν τη θηλιά πάνω από το μέλλον της χώρας και των πολιτών της. Όσο πιο γρήγορα μας αδειάσουν τη γωνιά, τόσο το καλύτερο. Ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και όλων μας, αυτό να γίνει πράξη  το συντομότερο δυνατόν.

Αντώνης Μαρκούλης
Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο