Δήλωση του επικεφαλής της ΛΑΣ σχετικά με την συνάντηση για τον Βιολογικό Καθαρισμό Βέροιας


Δελτίο Τύπου: Πριν λίγες ημέρες αποδεχτήκαμε τις προσκλήσεις του κου Βοργιαζίδη, Δημάρχου Βέροιας, και επικεφαλής της παράταξης Δράση με Γνώση και του κου Παυλίδη επικεφαλής της παράταξης «Συνδημότες» για συνάντηση των επικεφαλής των παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικής με τον Βιολογικό Καθαρισμό Βέροιας

Ταυτόχρονα είχαμε εκφράσει την θέση ότι η συνάντηση πρέπει να γίνει με την συμμετοχή όλων των επικεφαλής και να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας ώστε να μπορεί να την παρακολουθήσει όποιος άλλος επιθυμεί με την τήρηση βέβαια όλων των απαιτούμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Την ίδια θέση εκφράσαμε και ακριβώς πριν την έναρξη της συνάντησης, την καθορισμένη ημέρα και ώρα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η θέση του κου Δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης «Δράση με Γνώση», έχοντας και την σιωπηρή συναίνεση της επικεφαλής της παράταξης «Πρωτεύουσα Πόλη» κας Μπατσαρά, ήταν να γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Ακόμα κατά το ξεκίνημα της συνάντησης απουσίαζαν δύο από τους επικεφαλής.

Για τους παραπάνω λόγους αποχωρήσαμε ως Λαϊκή Συσπείρωση από αυτήν την συνάντηση καθώς δεν έχουμε καμία θέση και δεν δεχόμαστε να συμμετέχουμε σε κλειστές συναντήσεις σε γραφεία.

Όσον αφορά το θέμα της συνάντησης-ο Βιολογικός καθαρισμός Βέροιας- θέλουμε να σημειώσουμε ότι το μεγαλύτερο «σκάνδαλο» είναι η ιδιωτικοποίηση του και η λειτουργία του που στηρίζεται στην αρχή της ανταποδοτικότητας, κάτι που αποδέχονται όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις-πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης 
Όσον αφορά τις όποιες καταγγελίες η θέση μας είναι ότι προφανώς και πρέπει να διερευνηθούν από τις αρμόδιες δημόσιες αρχές και να αποδοθούν οι όποιες ευθύνες αν και όπου υπάρχουν.

Γιώργος Μελιόπουλος, 
δημοτικός σύμβουλος Βέροιας με την Λαϊκή Συσπείρωση
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια