"Έφυγε" ο Γιώργος Μανέκας - Συλλυπητήριο μήνυμα ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας


Έφυγε από την ζωή ο Γιώργος Μανέκας. Η κηδεία θα τελεστεί την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021, στις 10:30 πμ,  στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου (Κοιμητήρια) Βέροιας.

Από την Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας εκδόθηκε το παρακάτω συλλυπητήριο μήνυμα:

«Έφυγε» σήμερα ο Γιώργος Μανέκας, ένας παραδοσιακός ερμηνευτής  με το σπάνιο χάρισμα της κρυστάλλινης φωνής  .

Αφοσιωμένος στην παράδοση , ασχολήθηκε συστηματικά και επισταμένα  με το βλάχικο  τραγούδι  για τέσσερις περίπου δεκαετίες , αφήνοντας ως παρακαταθήκη δύο (2) δίσκους  βινιλίου με κασέτες,  CD’S για λογαριασμό του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας, καθώς και τέσσερα (4) προσωπικά  CD’s . Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και στυλοβάτης του Λαογραφικού Συλλόγου Βλάχων Βέροιας .

Mε την επιστολή μας   αυτή  επιθυμούμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή  μας  συλλυπητήρια τόσο στην οικογένειά του όσο και στην «ευρύτερη οικογένειά του», το Λαογραφικό Σύλλογο Βλάχων Βέροιας ,  αλλά και  στους απανταχού φίλους του.

Καλό ταξίδι Γιώργο Μανέκα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα  της ημαθιώτικης γης που θα σε σκεπάσει.

Για την Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας

Ο Πρόεδρος
Ρίζος Κωνσταντίνος

Ο Αντιπρόεδρος
Διαμάντης Στέργιος

Τα Μέλη του Δ.Σ.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/12/21, 10:54 μ.μ.

    Σωστά το έπραξε η ΚΕΠΑ για τον Γιώργο Μανέκα. Και επίσης σωστά έγραψε Λαογραφικός Σύλλογος Βλάχων Βέροιας. Γιατί ο σύλλογος αυτός δεν έχει αλλαξει το καταστατικό τους (ΛΣΒΒ).Μάλιστα αποκαλούν τον σύλλογο τους Σύλλογο Βλαχων Βέροιας και με λατινικά/ρουμανικά σύμβολα sutsata Armanilor di Veria. Στην ουσία αποτελούν λαογραφικό σύλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε σχολιάστε υπεύθυνα...