Ευχές και δώρα από την καρδιά της Βέροιας μοίρασε ο ΑΚΟΥ 99,6!


Εορταστικό πρόγραμμα από την καρδιά της αγοράς πραγματοποίησε ο ΑΚΟΥ 99,6 την παραμονή των Χριστουγέννων (24/12/2021). 

Για 4 ώρες ο ραδιοφωνικός σταθμός εξέπεμπε από την συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Πρ. Ηλία, στο πεζοδρομημένο κέντρο της Βέροιας, μπροστά από το καφέ Poetry στη Βέροια, το οποίο και ήταν υποστηρικτής της δράσης. 

Οι Ζήσης Μιχ. Πατσίκας και Νίκος Βουδούρης (InVeria.gr) στην κεντρική παρουσίαση, ο Αντώνης Μπιδέρης και η Καλλιόπη Αραμπατζίδου στην υποδοχή του κόσμου, ο Ευγένης Βαρακλής και η Μάρια Τσάλη μπροστά και πίσω από τις κάμερες, σήκωσαν το... βάρος του προγράμματος. 

Στο όλο εγχείρημα και οι συνεργάτες του ραδιοφώνου Σοφία Γκαγκούση, Μάκης Δημητράκης, Βίλλης Γαλανομάτης, Γιάννης Κύρτσος, Έφη Αβραμίδου και εκ του μακρόθεν η Εύη Δαβόρα και ο παλαιότερος συνεργάτης του ραδιοφώνου από τις απαρχές του Χρήστος Μπλατσιώτης

Από το σημείο που στήθηκε ο υπαίθριος ραδιοφωνικός σταθμός πέρασε πολύς κόσμος, αλλά και πολλά θεσμικά πρόσωπα, όπως ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης με την σύζυγό του Όλγα και τα 3 εγγόνια τους, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο βουλευτής Τάσος Μπαρτζώκας, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι Νομικών Προσώπων, Δημοτικοί Σύμβουλοι, άνθρωποι της αγοράς, του πολιτισμού και του θεάτρου, εκπρόσωποι συλλόγων, καθώς και απλοί...  περαστικοί! 

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής έγινε και διαγωνισμό για κλήρωση 24 δώρων, τα οποία διέθεσαν τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και αυθόρμητα την ώρα της εκπομπής, καταστηματάρχες της Βέροιας (οι νικητές που δεν ήταν παρόντες θα ειδοποιηθούν από Δευτέρα τηλεφωνικά για να περάσουν από τον "Λαό" για να παραλάβουν τα δώρα τους)

Στην τεχνική υποστήριξη και η υλοποίηση του όλου εγχειρήματος ήταν ο Ευγένης Βαρακλής και η ομάδα του. 

Ως InVeria.gr συμμετείχαμε στην όλη διοργάνωση και εφαρμογή της ιδέας, καθώς μέσω του διευθυντή μας Νίκου Βουδούρη συμμετέχουμε στο δυναμικό του σταθμού με την συμπαρουσίαση της εκπομπής "Λαϊκά και Αιρετικά". 

Δείτε το βίντεο της εκπομπής (χωρίς τα διαλείμματα):

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο